Cine a descoperit Culevit?

culevitProdusul Culevit este un supliment alimentar cu efecte deosebite, recomandat in special persoanelor cu boli tumorale.. Culevit se recomanda pentru bolnavii suferinzi de orice tip de tumoare, de asemenea pentru favorizarea regenerarii organismului in perioada de convalescenta dupa interventii chirurgicale, traumatisme grave, boli. Si totusi cine a inventat si cum acest produs faimos Culevit?

Invetatorul Culevit este Dr. Gyula Kulcsar un biochimist si cercetator in domeniul cancerului.

Dr. Gyula Kulcsar sa nascut pe 18 noiembrie 1951, in Nagykanizsa, Ungaria studiaza la Scoala Medie Tehnic de Chimie Lajos Winkler. In anul 1979 la Facultatea de Stiinte Naturale Jozsef Attila, obtine o diploma pentur studii superioare in specialitatea chimie.

Intre 1979-1981, lucreaza ca si asistent stiintific in cadrul Laboratorului Teoretic Central al Institutului de Chimie al Universitatii de Medicina din Pecs.

In 1981 ajunge prin transfer la Institutul de Biochimie,iar apoi,  devine lector in 1993. Iar in anul 1998 dobandeste si doctoraul.

Incepand cu anul 2005, primeste postul de directorul stiintific al Programului de Cercetare-Dezvoltare Culevit.

Din anul 1981 preda in cadrul invatamantului universitar de limba maghiara, iar din anul 1986 de limba engleze si devine co-autorul a doua cursuri universitare.

In 1987 incepe cercetarile stiintifice in domeniul mecanismelor de aparare antitumorale ale organismului. Ca urmare a descoperirii PTVR, acesta se breveteaza in anul 1993 in Ungaria, iar in 1994 se depun documentele de brevetare in alte 18 tari. Pe langa Brevetarea Europeana in 16 tari se aproba brevetul.

Pana in anul 2007 Dr. Kulcsar a publicat rezultatele cercetarilor in 16 publicatii internationale si in 6 publicatii maghiare.

Rezultatele cercetarilor au fost prezentate la 21 congrese internationale si la 29 congrese maghiare.

In 1998, la Jocurile Olimpice al inventatoriilor (I. Inventors’ Olympic Games), datorita meritelor i sa acordat premiul “Genius Prize”. Brevetul Dr. Kulcsar a fost inclus de catre Oficiul National de Brevete in categoria brevetelor selectionate al unor cercetatori de renume mondiale ca Tivadar Puskas, Albert Einstein, Leo Szilard, Albert Szent-Gyorgyi.

Dr. Gyula Kulcsar este membru al Societatii Maghiare de Biochimie, al Asociatiei Maghiare de Biologie, al Societatii Maghiare de Oncologie, al Academiei Stiintelor Medicale din Rusia, al International Society for Preventive Oncology si al European Life Scientist Organisation.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.