Promotie – 50% mai multe PB pentru produsele lichide

De la 1 octombrie până pe 31 decembrie 2010 introducem, in reteaua Calivita la nivel global, o nouă promotie, şi anume oferim cu 50% mai multe PB la cumpărarea următoarelor produse lichide:

Aceasta promotie se desfasoara in limita stocului disponibil pana la data de 31 decembrie 2010!

Această promoţie poate ajuta membrii Calivita atingeţi nivele de calificare superioare mult mai repede şi mai uşor. De exemplu, cumpărând doar produsele CaliVita lichide, o persoană poate atinge un nivel superior cu 33% mai puţine cumpărături. Această promoţie are rezultate şi mai bune dacă este folosită în scopul obţinerii Bonusului de Linie Triplă: rezultatele, în termeni financiari, cresc exponenţial. Acest avantaj este atractiv în special pentru membrii care de-abia au început să îşi construiască reţelele şi se află la nivel de consumator sau distribuitor, dar, de asemenea, nu este de neglijat nici pentru managerii de nivel superior, care iniţiază noi linii. Cele mai bune rezultate se pot obţine în cazul în care folosiţi această oportunitate şi diseminaţi informaţiile în rândul membrilor din reţeaua dvs. Profitând de aceste beneficii, de ceea ce oferă acest sistem şi această promoţie, puteţi imprima un nou impuls dezvoltării reţelei dvs., ceea ce va conduce, cu siguranţă, la obţinerea unor rezultate mai bune şi a unui succes pe măsură.

COD Produse Calivita PB normale PB + 50%PB
CV0156 Liquid C 173 260 Cumpara
CV0133 Liquid Chlorophyll 263 395 Cumpara
FL0121 Noni sirop
500 750 Cumpara
CV0126 Ocean21 500 750 Cumpara
CV0146 Oregano Oil 191 287 Cumpara
CV0124 Oxy Max 604 906 Cumpara
CV0132 Zen Thonic 500 750 Cumpara
 

50% mai multe PB pentru produsele lichide

De la 1 octombrie până pe 31 decembrie 2010 introducem, la nivel global, o nouă promoţie, şi anume oferim cu 50% mai multe PB la cumpărarea următoarelor produse lichide:

Liquid C, Liquid Chlorophyll, Noni, Ocean 21, Oregano Oil, OxyMax, ZenThonic.

(În limita stocului disponibil!)

Această promoţie vă poate ajuta să atingeţi nivele superioare mult mai repede şi mai uşor. De exemplu, cumpărând doar produsele noastre lichide, o persoană poate atinge un nivel superior cu 33% mai puţine cumpărături. Această promoţie are rezultate şi mai bune dacă este folosită în scopul obţinerii Bonusului de Linie Triplă: rezultatele, în termeni financiari, cresc exponenţial. Acest avantaj este atractiv în special pentru membrii care de-abia au început să îşi construiască reţelele şi se află la nivel de consumator sau distribuitor, dar, de asemenea, nu este de neglijat nici pentru managerii de nivel superior, care iniţiază noi linii. Cele mai bune rezultate s

50% mai multe PB pentru produsele lichide

De la 1 octombrie până pe 31 decembrie 2010 introducem, la nivel global, o nouă promoţie, şi anume oferim cu 50% mai multe PB la cumpărarea următoarelor produse lichide:

Liquid C, Liquid Chlorophyll, Noni, Ocean 21, Oregano Oil, OxyMax, ZenThonic.

(În limita stocului disponibil!)

Această promoţie vă poate ajuta să atingeţi nivele superioare mult mai repede şi mai uşor. De exemplu, cumpărând doar produsele noastre lichide, o persoană poate atinge un nivel superior cu 33% mai puţine cumpărături. Această promoţie are rezultate şi mai bune dacă este folosită în scopul obţinerii Bonusului de Linie Triplă: rezultatele, în termeni financiari, cresc exponenţial. Acest avantaj este atractiv în special pentru membrii care de-abia au început să îşi construiască reţelele şi se află la nivel de consumator sau distribuitor, dar, de asemenea, nu este de neglijat nici pentru managerii de nivel superior, care iniţiază noi linii. Cele mai bune rezultate se pot obţine în cazul în care folosiţi această oportunitate şi diseminaţi informaţiile în rândul membrilor din reţeaua dvs. Profitând de aceste beneficii, de ceea ce oferă acest sistem şi această promoţie, puteţi imprima un nou impuls dezvoltării reţelei dvs., ceea ce va conduce, cu siguranţă, la obţinerea unor rezultate mai bune şi a unui succes pe măsură.

e pot obţine în cazul în care folosiţi această oportunitate şi diseminaţi informaţiile în rândul membrilor din reţeaua dvs. Profitând de aceste beneficii, de ceea ce oferă acest sistem şi această promoţie, puteţi imprima un nou impuls dezvoltării reţelei dvs., ceea ce va conduce, cu siguranţă, la obţinerea unor rezultate mai bune şi a unui succes pe măsură.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.