XShape pentru un corp in forma

XShape este cel mai nou membru al familiei de produse CaliVita care vine in sprijinul curelor de slabire. Substantele sale active sunt aminoacizii esentiali, vitaminele si picolinatul de crom, pentru un corp mai slab si mai in forma. In paralel cu un stil de viata adecvat, acest produs poate accentua in mod excelent rezultatele curelor de slabire.

Aminoacizii joaca un rol multiplu in organismul uman, dar sarcina lor cea mai importanta este ace­ea de a intra in compozitia diferitelor proteine (de exemplu, a proteinelor musculare) si a sub­stan­telor asemanatoare proteinelor (de exemplu, hor­moni si enzime).

Majoritatea dietelor la moda au un continut redus de aminoacizi. Acestea pot fi eficiente la inceput, in ceea ce priveste numarul de kilograme pierdute, insa, in majoritatea cazurilor, reducerea greutatii corporale nu este rezultatul eliminarii excesului de grasime, ci al apei si masei musculare din orga­nism. Pentru a nu pierde tesut muscular si apa pe durata curei de slabire, avem nevoie de un aport adecvat de nutrienti si aminoacizi, precum si de lichide si activitate fizica.

Consumul de aminoacizi in cadrul curelor de slabire este o metoda cunoscuta de mult timp. Cine nu a auzit de excelentele efecte de ardere a grasimilor ale L-carnitinei, de exemplu? Pe langa L-carnitina, complexul de aminoacizi din XShape contine sase tipuri de aminoacizi (arginina, lizina, glutamina, ornitina, fenilalanina si tirozina), in forma cea mai usor de utilizat de catre organism.

Consumand acesti aminoacizi, putem contribui la succesul dietei. De asemenea, este important de stiut ca, in cazul utilizarii acestor aminoacizi, nu trebuie sa ne temem de cresterea masei corporale.

In compozitia produsului XShape, in completarea aminoacizilor au fost incluse vitamine si crom. Efectele benefice ale cro­mului asupra metabolismului sunt cunoscute de mult timp. Sprijinind efectele insulinei produse in or­ganism, acesta influenteaza benefic metabo­lismul carbohidratilor, grasimilor si proteinelor, ajutand la prevenirea „poftelor” aparute ca urmare a modificarilor bruste ale nivelelor de glicemie, prin urmare poate sprijini excelent curele de slabire. Cromul din acest produs este sub forma organica (picolinat de crom), putand fi utilizat mult mai bine (absorbtia sa este mai eficienta si mai rapida) decat formele anorganice. Vitami­ne­le B sunt, de a­se­menea, indis­pensabile pentru func­tio­na­rea adecvata a meta­bolis­mu­lui carbohidratilor, gra­si­milor, proteinelor si aci­zilor nucleici, in timp ce vita­mina C ofera organis­mu­lui o protectie antioxida­tiva excelenta.

Impreuna cu o alimen­tatie adecvata si cu un stil activ de viata, XShape poate sprijini eficienta oricarei cure de slabire, cu rezultate pe termen lung. Prin urmare, poate fi consumat de toti cei care doresc sa sla­beasca si sa isi mentina gre­u­tatea obtinuta, pe timp lung, fara compromisuri.

Produsul XShape poate fi acizitionat din Magazinul Calivita

articol preluat de pe site-ul calivita.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.