XShape lupta cu obezitatea

In epoca moderna, obezitatea este o boala extrem de raspandita. Problema obezitatii nu este doar una de ordin estetic; obezitatea este clar legata de anumite afectiuni, cum ar fi hipertensiunea, ateroscleroza, diabetul, artrita si de o incidenta crescuta a cancerului uterin, pulmonar, renal, de colon si de stomac.

Chiar daca studiile stiintifice mai recente sugereaza ca in cazul persoanelor obeze nu este vorba doar de un consum exagerat de alimente, ci exista si o componenta genetica care are un rol important, totusi, in majoritatea cazurilor, obezitatea se datoreaza unui raport energetic excesiv si absentei exercitiului fizic. Supraponderabilitatea si obezitatea, asa cum s-a mentionat deja, pot cauza numeroase boli, dar, mai important, reduc speranta de viata. Revenirea la o greutate corporala normala nu este deloc usoara. Dietele rapide nu sunt sanatoase, putand avea, dupa o prima faza, un efect contrar. Cresterea greutatii corporale nu s-a produs brusc, ci in timp, deci este nevoie de cel putin tot atat timp pentru revenirea la greutatea normala.

Un supliment alimentar care poate ajuta la reducerea masei corporale este XShape, fabricat de Calivita. Produsul natural XShape contine un complex de aminoacizi ce pot interveni favorabil in reducerea greutatii nu doar prin pierderea apei din organism, ci si datorita legaturii care exista intre unii aminoacizi si pierderea greutatii. Aminoacizii stau la baza diferitelor functii din organism, printre care se numara si rolul pe care il au in reducerea greutatii corporale.

L-arginina mentine echilibrul azotului in muschi si poate imbunatati raportul dintre tesuturile slabe si cele grase din organism. De asemenea, neutralizeaza amoniacul, ajutand la detoxifierea si regenerarea ficatului.

L-lizina este necesara mai ales pentru absorbtia adecvata a calciului si o buna dezvoltare a oaselor (in cazul copiilor). Stimuleaza producerea de anticorpi, hormoni si enzime.

Glutamina este foarte importanta deoarece in perioadele de stres, boala, interventii chirurgicale, sistemul nervos utilizeaza peste o treime din rezervele musculare de glutamina, cauzand o pierdere de masa musculara in favoarea sistemului nervos.

Ornitina participa la eliberarea hormonului de crestere, ceee ce stimuleaza metabolismul grasimilor in exces din organism.

Fenilalanina este utilizata de creier pentru producerea dopaminei si norepinefrinei, substante care promoveaza vigilenta, buna dispozitie, diminueaza durerea, ajuta memoria si reduc senzatia de foame si pofta de mancare.

Carnitina are un rol important pentru toate persoanele implicate intr-un program de slabire, deoarece ajuta la transportul grasimilor de la adipocite la mitocondriile din muschi, unde pot fi arse pentru producerea de energie. Metabolismul crescut al acizilor grasi atrage dupa sine reactii care furnizeaza energie atat creierului, cat si muschilor si ajuta la atenuarea slabiciunii musculare asociata deseori cu pierderea greutatii corporale. Este greu de imaginat o cura de slabire in cazul existentei unei deficiente de carnitina.

Tirozina sustine functionarea sanatoasa a tiroidei si a glandelor adrenale si pituitare. Suprima pofta de mancare si ajuta la reducerea grasimii corporale.

Vitaminele B din compozitie sustin metabolismul carbohidratilor, grasimilor si proteinelor, in timp ce vitamina C protejeaza celulele de efectele nocive ale radicalilor liberi.

Aminoacizii din suplimentul alimentar XShape nu sunt niste substante miraculoase, si nu vor fi niciodata. Dar, combinate cu o alimentatie sanatoasa si exercitii fizice sistematice.ofera un ajutor pretios pentru pierderea greutatii corporale si mentinerea unui corp sanatos.

XShape este un supliment alimentar cu vitamine, minerale si aminoacizi

Un flacon de XShape contine 90 capsule = 85,46 g

O capsula de Xshape contine :

L-arginina – 136,6 mg

L-lizina – 133,2 mg

L-glutamina – 106,6 mg

L-omitina – 77,0 mg

L-fenilalanina – 66,6 mg

L-carnitina – 50,0 mg

L-tirozina – 46,6 mg

Vitamina C – 33,3 mg

Niacina – 6,6 mg

Vitamina B6 – 1,0 mg

Crom (picolinatde crom) – 46,6 mcg

Vitamina B12 – 1,0 mcg

Mod de administrare Xshape

Se administreaza ca supliment alimentar, cate 1 capsula XShape pe zi sau conform recomandarilor.

Notificare MSP/CRSPT/Seria AB/nr. 0364/21.05.2010

You may also like...

2 Responses

  1. Aura says:

    Stiti cumva daca X Shape are interectatiuni cu antidepresivele(Sertralina de exemplu)?

    • CaliVita says:

      Nu se specifica nimic in specificatiile produsului ca ar avea o interactiune cu antidepresivele, dar cel mai bine intrebi medicul, el cunoaste substantele din antidepresivelee pe care le recomanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.