Vânzările de suplimente alimentare cu vitamina C sunt în creştere rapidă!

suplimente cu vitamina cConform noilor cifre furnizate de expreţii în domeniu, în Europa vânzările de suplimente alimentare cu  vitamina C  – cea mai mare  categorie de pe piaţa de vitamine şi minerale  – au crescut în anul  2012.

În timp ce vânzările de vitamina C convenţională au scăzut, cele de vitamina C naturală au crescut deoarece consumatorii sunt predispuşi să consume mai multe suplimente cu vitamina C naturală.

CaliVita – un reprezentant şi în acelaşi timp un pionier al pieţei europene de suplimente alimentare naturale de peste 15 ani –  vine cu o completare la produsul de top C 1000, care îi face pe specialişti să prevadă o creştere a vânzărilor.

Potrivit specialiştilor, motivul din spatele acestei aşteptate creşteri este  introducerea în rândul suplimentelor alimentare CaliVita a noului produs C 1000 Plus care conţine măceşe organice, lucru ce va face ca produsul numărul unu cu vitamina C, C 1000, să aibe o biodisponibiltate şi mai mare.

Oficialii CaliVita spun că se aşteaptă în trimestrul următor la o creştere spectaculoasă de 50% a vânzărilor  de produse cu vitamina C.

Poti comanda de aici noul produs Vitamina  C 1000 Plus!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.