Tu ai nevoie de vitamina D picaturi?

Conform noilor studii internaţionale, avem nevoie de o cantitate mai mare de vitamina D decât s-a crezut până acum, până la câteva mii de UI pe zi.

 Şi tu ai nevoie tot de atât?

În afara cazului în care îţi petreci 15 minute la soare în fiecare zi, în jurul prânzului (chiar şi iarna), atunci cu siguranţă ai!

Ştii cine altcineva mai are nevoie de suplimentare cu vitamina D?

  • vitamina D Picaturi CalivitaCopiii, pentru o dezvoltare sănătoasă.
  • Gravidele, deoarece deficienţa de vitamina D în timpul sarcinii poate duce la depresie postnatală şi naştere prematură.
  • Tinerii, pentru atingerea unui nivel optim al densităţii osoase.
  • Femeile peste vârsta de 40 de ani, pentru a preveni osteoporoza, fiindcă vitamina D joacă un rol cheie în dezvoltarea oaselor.
  • Cei care nu îşi doresc să experimenteze simptomele neplăcute ale răcelii.
  • Cei care tind să fie prost dispuşi şi deprimaţi în lunile de iarnă, deoarece poate ajuta la evitarea depresiei de iarnă.
  • Persoanele care au un istoric familial de boli canceroase, fiindcă vitamina D poate reduce riscul anumitor tipuri de cancer.
  • Cei care se confruntă cu diabetul, intoleranţa la insulină sau PCOS.

După cum poţi vedea, întreaga familie are nevoie de vitamina D. Acum avem veşti bune pentru tine: ediţia limitată D-drops Family Pack este din nou disponibilă în reţeaua noastră! În cazul în care comanzi acum, vei primi şi mai mult: 4 sticluţe la preţ de 3, astfel încât a patra sticluţă este gratuită!

Profită de această şansă extraordinară şi refă rezervele de vitamina D ale familiei tale la un preţ atractiv!

Comand acum un pachet D-drops Family Pack şi să economiseste 25%. Imparte cu prietenii si vor fi recunoscatori.

Surse:

Domestic consensus on the role of vitamin D in the prevention and treatment of diseases – 2012 Year 153, Supplement Orvosi Hetilap

Effects of vitamin d supplementation on symptoms of depression in obese subjects: randomized double blind trial – R. Jorde, M. Sneve, Y. Figenschau, J. Svartberg, K. Waterloo

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.