Tratamente pentru raceala din experienta

Răceala este o afecţiune des întâlnită iarna, care cauzează febră, o stare generală proastă şi proastă dispoziţie. Dacă anul acesta doreşti să eviţi simptomele neplăcute, citeşte despre experienţele pozitive ale membrilor noştri care au consumat SambuRex şi fii pregătit să faci faţă atacului virusurilor!

Fiul meu are astm (sau, mai exact, simptome astmatice) şi de la vârsta de trei ani este pe tratament antiastmatic; cu toate acestea, încă e foarte susceptibil la afecţiuni respiratorii. Din noiembrie până la mijlocul lui ianuarie a trebuit să îi administrăm două antibiotice şi bronhodilatatori. Simptomele au fost tuse permanentă (productivă sau neproductivă), lipsă de aer, răceală obişnuită şi, uneori, febră.

tratament naturist raceala cu samburexDupă două luni de tratament fără rezultate, nu am mai vrut să îi administrez medicamente… Când am primit SambuRex, am încetat complet tratamentul cu medicamente sintetice: eram curioasă ce rezultate vom avea pe cale naturală. Şi am obţinut rezultate excelente: s-a vindecat complet în două săptămâni!

Sunt convinsă că recuperarea fiului meu a fost atât de rapidă fiindcă sistemul lui imunitar era foarte slăbit de toate medicamentele, iar SambuRex i-a oferit o doză uriaşă de energie şi organismul lui a reacţionat foarte bine la ingredientele naturale.

Ştiu din experienţă că mulţi membri au încercat SambuRex. O membră mi-a relatat că toţi copiii ei s-au îmbolnăvit, cu excepţia celui care a consumat SambuRex timp de două săptămâni. Eu una am hotărât să repet cura de prevenţie de două luni de două ori pe an: la începutul toamnei şi jumătate de an mai târziu, la începutul primăverii.

Beata Breining Laszlone, Ungaria

SambuRex este una dintre cele mai eficiente modalităţi de a evita gripa; poate suplimenta terapia pentru gripă şi răceală persistentă: diluaţi o lingură de produs într-un litru de apă. Consumaţi cu jumătate de oră înainte de mese. În caz de simptome persistente, puteţi consuma 3×5 ml.

Dr. Jaroslava Somborac, Serbia

“Nepoata mea, elevă a unui colegiu de asistente, a contractat, la început, toate infecţiile virale – una mai gravă decât cealaltă. Începând din august a luat 5 ml de suc de noni de 2-3 ori în fiacre zi, până în ianuarie când nu a mai dorit să îl consume. Apoi a început să ia SambuRex, 5 ml de două ori pe zi. În acest mod a scăpat de afecţiunile sezonului rece.

Mariana Dobrescu, EM, Romania

Comanda acum SambuRex şi experimentează senzaţia de a trece prin iarnă fără a răci! 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.