Solidaritatea de primavara

primavara calivitaPrimăvara îşi va face în curând simţită prezenţa, avem în faţă încă un an. Această perioadă a începutului de an este întotdeauna potrivită pentru a începe ceva nou sau, din contră, pentru a renunţa la un obicei prost. Însă trebuie să fim pregătiţi să acceptăm faptul că, oricât de favorabile ar fi condiţiile externe, doar de noi depinde cât de perseverenţi vom fi.

Pentru a schimba un lucru este nevoie de mult efort şi perse­verenţă. Nu e uşor, dar merită, orice ar fi. Dacă îi iniţiem pe apropiaţii noştri, pe cât e posibil, în acest proces, lucrurile vor fi mai uşoare pentru noi şi nu va trebui să trecem singuri prin această încercare.

Mulţi dintre noi se întreabă dacă într-adevăr ne putem respecta promisiunile de Anul Nou pe termen lung. Pentru a reuşi acest lucru, trebuie să respectaţi câteva puncte:

  • Îndepliniţi-vă promisiunile una câte una!
  • Fiţi cât mai exacţi — nu spuneţi doar că veţi ţine cu­ră de slăbire sau veţi fi mai atenţi la ce mâncaţi, ci, de exemplu, că veţi alerga de două ori pe săptă­mâ­nă sau că veţi slăbi cel puţin un kilogram pe lună.
  • Faceţi-vă un plan cu date fixe şi obiective mai mici, dar reale.
  • Împărtăşiţi cu ceilalţi rezultatele obţinute.
  • Fiţi perseverenţi!

Mulţi sunt de părere că nu e nevoie să faci promisiuni. E de înţeles, fiindcă e imposibil să hotărăşti şi să realizezi lucruri noi, plin de ener­gie, an după an. Cu toate acestea, un lucru putem să ni-l promitem nouă înşine: anul acesta să apreciem mai mult ceea ce avem, să fim mai atenţi la ceilalţi, să îi ascultăm şi să îi ajutăm dacă putem. Im­por­tanţa solidarităţii este şi mai mare în această perioadă de criză economică şi morală. Cred că în 2012 cu toţii trebuie să ne promi­tem să fim mai solidari, mai uniţi şi să ne ajutăm reciproc.

Şi reţeaua CaliVita este afectată de unele schimbări. Una dintre ele este că, de acum înainte, CaliNews va apărea trimestrial (o dată la trei luni). Această modificare ne permite să vă prezentăm, în ediţiile de primăvară, vară, toamnă şi iarnă ale revistei, oferte de produse şi me­to­de de sezon pentru menţinerea sănătăţii, într-un mod mult mai detaliat. În acelaşi timp, informaţiile şi noutăţile despre afacere şi despre MLM vor fi puse mult mai bine în evidenţă. O altă modificare este aceea că, pe lângă introducerea de noi produse, unele produse mai vechi vor fi reînnoite. Dintre acestea aş dori să menţionez noul Liquid C, care a fost introdus în decembrie, AC-Zymes, care va apărea în curând într-o nouă formulă, şi noul Omega 3, care, de acum înainte, se va prezenta sub formă de capsule mai mici şi va conţine ulei de peşte într-o formulă mult mai concentrată.

Vă doresc tuturor sănătate şi un an fericit, plin de succese!

Cu cele mai alese gânduri,

Gerry G. Hargitai
Preşedinte şi Fondator

Articol preluat din revista CaliNews primavara 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.