Senior Formula – multivitamine pentru seniori

In general, in jurul varstei de 40-50 de ani, functiile digestive se deterioreaza, absorbtia nutrientilor este deficitara si in organism accede o cantitate scazuta de vitamine. In astfel de situatii, creste si mai mult importanta unui aport exterior prin suplimente alimentare. Consumul sistematic al vitaminelor, mineralelor si oligoelementelor imbunatateste starea generala de sanatate si incetineste procesele de imbatranire.

Odata cu inaintarea in varsta, slabeste vederea si creste frecventa afectiunilor cardio-vasculare. Acestea pot fi prevenite cu ajutorul antioxidantilor, precum si cu unele extracte de plante si substante biologic active. Fiecare tableta de Senior Formula asigura necesarul complet de vitamine si minerale pentru varstnici, in acelasi timp protejand eficient ochii si vasele sanguine. Astfel, ele sunt mai mult decat niste simple multivitamine!

senior formula

Ginkgo Biloba din compozitia Senior Formula este cunoscut in primul rand pentru efectul sau asupra sistemului circulator si aparatului respirator.

imbunatateste alimentarea cu sange a creierului, inimii si membrelor, crescand rata metabolismului.

ajuta la metabolizarea glucozei, inlaturand astfel senzatia de oboseala.

normalizeaza tensiunea arteriala crescuta si inlatura aparitia ametelilor, durerilor de cap, acufenei rezultate in urma irigarii sanguine insuficiente a creierului.

creste calitatea transmiterii impulsurilor intre celule si, astfel, imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria.

Continutul de luteina realizeaza protectia antioxidanta a ochilor, de aceea in cazul celor care sufera de hipertensiune arteriala si diabet scade posibilitatea aparitiei retinopa-tiei.

Datorita compozitiei sale deosebite, produsul Senior Formula se recomanda si tinerilor sau adultilor care invata sau care necesita capacitati intelectuale crescute. Senior Formul merita sa fie consumat de toti cei care isi petrec mult timp in fata monitoarelor sau la lumina artificiala. Pentru sportivi, consumul de Ginkgo Biloba (care nu este considerat o substanta dopanta) este deosebit de indicat pentru cresterea capacitatii de respiratie. Are un efect extrem de benefic asupra persoanelor cu boli cronice ale aparatului respirator si a celor cu astm.

Produsul Senior Formula poate fi cumparat din Magazinul Calivita

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.