Polinesian Noni – performanta maxima in mod natural pentru sportivi

Polinesian Noni ofera tuturor sportivilor atat posibilitatea mentinerii conditiei fizice, cat si satisfacerea nevoilor crescute ale organismului de substante vitale. Datorita compozitiei sale echilibrate, bogate in aminoacizi, vitamine, minerale, antioxidanti si, in special, proxeronina (care se transforma in organism in xeronina), contribuie la mentinerea unui metabolism activ, absolut necesar pentru atingerea performantelor maxime, FARA DOPING.

Polinesian Noni este recomandat in toate etapele de pregatire ale sportivilor, si anume:

In perioada de acumulare – cand efortul depus de sportiv este extrem de mare, acesta parcurgand zeci de kilometri, petrecand ore nenumarate in sala de forta sau inotand sute de ore. In aceasta perioada se produce acumularea de masa musculara (efectul anabolizant) si se petrec restructurari la nivel musculo-artroligamentar. Tot in aceasta perioada nu sunt excluse accidentarile si oboseala musculara, datorate acumularii de acid lactic in muschi. Polinesian Noni actioneaza in mai multe directii: xeronina ajuta la constructia si refacerea masei musculare si la dezvoltarea aparatului musculo-ligamentar, atat in faza de acumulare, cat si in cea de refacere (ajutand la vindecarea eventualelor rupturi musculare, intinderi sau alte traumatisme); vitaminele, mineralele, aminoacizii contribuie la formarea de masa musculara, la buna functionare a muochilor si la cresterea capacitatii de efort; antioxidantii inlatura efectele radicalilor liberi. Noni mentine echilibrul metabolic prin reglarea functiilor endocrine, a functiei unor organe ca inima, plamanii, ficatul, rinichii, prin normalizarea tensiunii arteriale si prin imbunatatirea capacitatii imunitare, contribuind astfel la prevenirea imbolnavirilor.

In perioada competitionala – cand efectul suplimentului alimentar Polinesian Noni se face simtit datorita cresterii capacitatii de efort peste limitele curente, obtinute cu ajutorul produselor obisnuite.

In plus, Polinesian Noni, actionand pe alte cai biochimice decat anabolizantele sintetice, nu are efecte secundare si nici nu cauzeaza reactii pozitive la testele antidoping. In aceasta perioada, din cauza efortului ce se apropie de limitele maxime, apare posibilitatea accidentarilor, indiferent de sportul practicat. Folosirea de Noni Polinesian va grabi perioada de vindecare si de recuperare, atat prin intermediul xeroninei, cat si prin efectul antalgic si antiinflamator. Datorita efectelor sale antioxidante, Polinesian Noni neutralizeaza radicalii liberi produsi in timpul efortului maximal, in conditii de hipoxie musculara.

In perioada de refacere – cand, dupa efort, organismul are nevoie atat de recuperare, prin odihna obisnuita, cat si de substante vitale, cum sunt vitaminele, mineralele, produsii antioxidanti. Cum toate acestea se gasesc in Polinesian Noni, este de la sine inteleasa necesitatea folosirii produsului. Xeronina ajuta la refacerea microleziunilor musculare si artro-ligamentare. In aceasta perioada se doreste atingerea nivelului optim de homeostazie a organismului, pentru crearea conditiilor necesare inceperii unui nou ciclu de efort.

Administrarea unui produs de o asemenea complexitate ajuta la dezvoltarea musculaturii, la scaderea in greutate, la cresterea elasticitatii corpului si a tesutului conjunctiv, la marirea capacitatii fizice si psihice. Dar, pe langa toate acestea, cel mai remarcabil rol al produsului Polinesian Noni la sportivi este imbunatatirea extraordinara a proceselor anabolice, nemaiintalnita la nici un alt produs naturist.

Mod de administrare Polisian Noni pentru sportivi

In conditii obisnuite de antrenament, se administreaza de 2 ori pe zi cate 15ml de noni. In conditiile unui efort major se poate creste doza, treptat, fara a depasi 45ml de noni o data, de asemenea se poate administra si de 3 ori pe zi pe durata efortului maximal, apoi dupa trecerea la efortul obisnuit se revine la doza de baza de noni.

articol preluat din revista CaliNews scris de Dr. Etelka Anebtawi, SM

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.