Plantele medicinale chiar merita a fi luate in considerare

ceai verdeDaca va doriti o viata mai sanatoasa, nu pierdeti din vedere urmatoarele suplimente naturale care v-ar putea ajuta sa o obtineti:

Extractul de ceai verde (pentru slabit)

S-a demostrat faptul ca, atunci cand  ceaiul verde este asociat cu exercitii fizice regulate si o alimentatie sanatoasa, acest compus poate stimula pierderea in greutate datorita faptului ca accelereaza metabolismul, reduce apetitul si creste nivelul de energie al organismului. Mai simplu spus, creste capacitatea organismului de a arde grasimile.

Extractul de ceai verde se gaseste in compozitia oricaruia dintre urmatoarele produse CaliVita :

Ginsengul siberian (pentru mai multa energie)

Aceasta planta medicinala va poate ajuta sa va cresteti rezistenta la stres si sa combateti oboseala. Puteti incepe un tratament bazat pe aceasta de indata ce incepeti sa va simtiti stresati sau in cazul in care treceti printr-o perioada de anxietate.

Ginsengul siberian este continut de urmatoarele produse CaliVita:

Rhodiola Rosea (pentru stimularea starii generale de sanatate)

Aceasta planta medicinala este renumita pentru efectele sale benefice care includ imbunatatirea memoriei, reducerea anxietatii, cresterea energiei si a vitalitatii, amelioreaza starea de depresie si ajuta la protejarea sistemului nervos impotriva actiunii oxidative a radicalilor liberi.

Rhodiola Rosea este ingredientul principal al extrem de popularului produs Rhodiolin creat de CaliVita.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.