Paraprotex este eficient in combaterea parazitilor si ciupercilor

Populatia tarilor dezvoltate se confrunta tot mai pregnant  cu  proliferarea  diferitilor  paraziti,   micro-organisme si ciuperci. Este binecunoscut faptul ca, in tarile in curs de dezvoltare, foarte multe persoane sunt infestate cu diversi paraziti. Insa microorganismele si fungii isi fac aparitia, din ce in ce mai des, chiar si in tarile  dezvoltate. Vreau sa ma refer, in cele ce urmeaza, in special la afectiunile cauzate de ciuperci. La unele persoane, afectiunile sunt asimptomatice, chiar daca in fluxul sanguin pot fi decelate mici cantitati de fungi. La altele, fungii provoaca eczeme interdigitale sau subunghiale. Deseori, acestia ataca si organele interne.

Leucoreea si cistita cronica sunt afectiuni specific feminine. Periodic, fungii si in special Candida Albicans, din specia Candida pot cauza afectiuni digestive si respiratorii.

Majoritatea afectiunilor cauzate de ciuperci sunt secundare, desi mai nou au fost semnalate si afectiuni primare.

Printre conditiile care favorizeaza declansarea afectiunilor micotice se numara:
•  sarcina
• leziunile mucoasei provocate de substante chimice
• disfunctiile glandelor endocrine, de exemplu diabetul zaharat
• agranulocitoza si anemia aplastica
• starile postoperatorii (mai ales interventiile chirurgicale in cavitatea abdominala)
O cauza frecventa a afectiunilor micotice o reprezinta consumul frecvent sau indelungat al antibioticelor, mai ales al celor cu spectru larg, al corticosteroizilor si imunosupresoarelor. De asemenea, persoanele obeze si alcoolicii sunt predispusi la afectiunile cauzate de ciuperci.

Deseori, tratamentul afectiunilor micotice este dificil si are efect numai pe termen scurt; boala se amelioreaza, dar, dupa o perioada latenta, recidiveaza.

Compania CaliVita va ofera un produs eficient: ParaProtex. Acesta este o parte indispensabila si de nepretuit a tratamentului preventiv si complementar. Dar sa facem cunostinta cu substantele sale active:
Quisqualis indica — extractul acestei plante este eficient in afectiunile pielii cauzate de fungi.
Chenopodium — este un antiparazitar foarte activ.

Berberis vulgaris (dracila) — extractul acestui arbust ajuta la combaterea microorganismelor care pot cauza holera, difterie, infectii ale cailor urinare si vaginale.
Commiphora myrrha — protejeaza ficatul de toxine si ajuta la digestie si la detoxifierea organismului.
Eugenia caryophyllata (eugenolul) — un antioxidant puternic, care combate microorganismele si parazitii.
Tabebuia impetiginosa (lapacho argentinian) — are un puternic efect antimicotic.
Juglans nigra — originar din Asia, are efect antiparazitar (este eficient mai ales in indepartarea teniei).
Citrus paradisi (extract de grepfrut) — protejeaza impotriva a peste 800 de virusi si bacterii, a numeroase ciuperci (aproximativ 100) si a mai multor paraziti. In plus, are un puternic efect antiseptic.
Usturoiul — este unul din cele mai vechi si mai cunoscute antibiotice, pe care egiptenii il utilizau pe scara larga. Usturoiul distruge flora intestinala patogena si sprijina formarea unei flore sanatoase. Elimina parazitii care vietuiesc in intestin.
ParaProtex contine numai substante naturale si este bogat in minerale, care sprijina si imbunatatesc functionarea sistemului imunitar.
Produsul ParaProtex joaca un rol important in prevenirea afectiunilor. Prin efectuarea analizei sangelui la microscop in camp intunecat, s-a stabilit ca, in fluxul sanguin al majoritatii oamenilor, exista ciuperci si paraziti. Utilizand acest produs, se poate stopa evolutia numeroaselor afectiuni cauzate de acestia.

Consider ca acest produs este deosebit de eficient, deoarece, datorita substantelor sale active, poate fi utilizat ca supliment alimentar, alaturi de tratamentul specific. Doza trebuie prescrisa de medic, in functie de simptome. In caz de boala, doza este, in general, mai mare decat in scop preventiv.

As dori sa accentuez ca substantele active naturale din ParaProtex au un efect deosebit de puternic si, in comparatie cu medicatia traditionala, nu au efecte secundare.

Articol de Dr. Jana Jelinkova preluat din revista Cali News

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.