ParaProtex elimina bacteria Helicobacter pylori

Infectia cu bacteria Helicobacter pylori reprezinta o problema majora de sanatate publica, datorita incidentei sale ridicate in randul populatiei si a implicarii etio-patogenice in afectiunile gastroduodenale cu morbiditate crescuta (ulcer, adeno-carcinom, limfom gastric). Helicobacter pylori este doar una din componentele ansamblului de bacterii care infecteaza tractusul gas-trointestinal (atat la om, cat si la animale). In multe situatii, infectia microbiana cu H. pylori este asociata cu infectia parazitara. Asocierea proceselor inflamatorii si parazitare este specifica dismicrobismului intestinal. Infectarea cu Helicobacter pylori se realizeaza prin ingestia orala a acesteia, in majoritatea cazurilor fiind transmisa in familie, prin intermediul salivei, apei, alimentelor (legume, fructe proaspete) contaminate cu materii fecale umane si animale care contin aceasta bacterie.

Ultimele situatii epidemiologice arata ca, in Romania, la copii prematuri si la batrani, cu statut social, economic si conditii sanitare deficitare, sunt mai frecvente problemele de maldigestie si malabsorbtie. Existenta acestor probleme este nefasta pentru microbiota digestiva si modifica tranzitul intestinal, facilitand astfel evolutia concomitenta a infectiilor cu Helicobacter pylori si a infectiilor parazitare.

Terapia cu antibiotice clasica ajuta doar la eradicarea infectiei, nefiind capabila sa intareasca sistemul imunitar si sa protejeze organismul impotriva infectiilor ulterioare. Din aceasta motiv, persoanele diagnosticate cu Helicobacter pylori sunt supusi unui control endoscopic anual, cu examen histologic si microbiologic, in scopul prevenirii evolutiei urmatoarelor leziuni: metaplazie intestinala (IM), gastrita cronica evolutiva, gastrita acuta, ulcere gastrice, limfom gastric.

In urma a numeroase studii a reiesit ca probioticele intensifica eficienta imunizarii orale si a terapiei in cazul infectiei cu Helicobacter pylori, avand efect negativ asupra carcinogenezei si pozitiv asupra dezvoltarii florii intestinale si digestive.

Din fericire, CaliVita ne ofera o solutie comuna atat pentru bacteria Helicobacter pylori, cat si pentru infectia parazitara, si anume produsul natural ParaProtex. Chiar dupa prima saptamana de la inceperea administrarii produsului ParaProtex, in dozaj de 3 tablete/ zi, s-au obtinut rezultate bune, uneori spectaculoase, cu imbunatatirea starii generale de sanatate.

CaliVita ne ofera si doua produse de exceptie pentru protectia si regenerarea mucoasei stomacului, si anume:
Nopalin – daca este administrat inainte de masa, datorita continutului sau de fibre vegetale, pectina si mucilagii, protejeaza mucoasa gastro-intestinala si regleaza productia de acid gastric.
Green Care, extract din lucerna, ce contine cantitati mari de vitamina U, care are rol antiinflamator, cantitati ridicate de minerale ce neutralizeaza acidul gastric, precum si de vitamine si clorofila, ce regenereaza si cicatrizeaza mucoasa gastrica si fortifica sistemul imunitar.

CaliVita ofera si probioticele necesare refacerii florei intestinale, si anume ProBiobalanace si Acidophilus.

Suplimentul alimentar ProbioBalance de la CaliVita contribuie la mentinerea unei flore intestinale echilibrate si blocheaza inmultirea bacteriilor patogene. Datorita gustului placut, poate fi administrat si copiilor. Probioticele sunt microorganisme benefice care supravietuiesc efectelor distructive ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive, reusind sa ajunga si sa se multiplice in colon.

Pentru o eficienta crescuta, se recomanda administrarea concomitenta a ParaProtex-ului (pentru eliminarea bacteriei H. pylori si parazitii) cu Nopalin si Green Care (regenereaza mucoasa digestiva).

Tratament pentru bacteria Helicobacter pylori

S-au obtinut rezultate foarte bune prin administrarea urmatoarei combinatii:
–  ParaProtex, 3 tablete/ zi,  timp de 15 zile,
Nopalin, 3 tablete/ zi  timp de 15 zile,
Green Care, 3 tablete/ zi, timp de 15 zile,

Ulterior 15 zile ProbioBalance sau Acidophilus, dupa care se reia administrarea de ParaProtex, Nopalin si Green Care timp de 15 zile se continua aceasta alternanta timp de cel putin 3 luni.

Daca infectia cu H. pylori este insotita de o parazitoza, este deosebit de eficient ca, in cele 15 zile in care se administreaza probioticele, sa se administreze si Pure Yucca, cate 3 tablete/ zi, in scopul eliminarii din organism a toxinelor rezultate din distrugerea parazitilor.

Impactul clinic al evolutiei H. pylori este in continua extindere. Recent, s-a descoperit ca aceasta bacterie joaca un rol important in cresterea retardata la copii.  De asemenea, este posibila asocierea sa cu cancerul de colon, hipertensiunea arteriala, cardiopatia ischemica si infarctul miocardic. Infectiile cu H. pylori pot creste riscul bolilor cardiovasculare, avand un rol semnificativ in faza acuta a infarctului miocardic.

Articol preluat din revista CaliNews
autor Dr. Eugenia Tirifon, sef laborator de cercetare la Institutul Oncologic Bucuresti

You may also like...

2 Responses

 1. mariana says:

  va rog sa imi spuneti daca pot da paraprotex unui copil de 6 ani si 9 luni,care are oxiuri,cate pastilute si pe ce durata?

 2. Calivita says:

  Se poate administra pentru copilul dumneavoastra ambele produse

  Paraprotex se ia jumatate pastila/zi, sfaramata. PARAPROTEX este un antipiretic EXCELENT – indiferent de natura febrei. Deci daca bebe face temperatura ii poate da PARAPROTEX sfaramat .

  Garlic 1 pastila/zi, doar daca copilul a mai inghitit si alte pastilute ca sa nu se innece cu pastilutele
  Pastila de Garlic este extract concentrat din 25 catei de usturoi.
  Este un antibiotica NATURAL foarte bun si prin pastrarea tractului intestinal curat poate ajuta la cresterea imunitatii, dar nu este un imunostimulator specific
  Pentru imunitate mai degraba recomand suc de NONI Lichid, acesta se ia usor si ajuta pe toate planurile

  Este indicat sa ii administrati si Probiobalance sau acidophilus pentru a ii proteja flora intestinala
  Daca mai doriti si alte informatii va rog sa ne contactati, comenzile le puteti face prin email dand un reply la acesta sau prin site-ul http://www.cali.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.