OxyMax – marturii ale consumatorilor OxyMax

Oxy MaxMai jos aveti cateva marturii ale consumatorilor de OxyMax

Sunt scriitor, lucrez ca editor si nu o data se intampla sa raman in fata calculatorului pana noaptea tarziu. De cateva zile, se intampla ceva neobisnuit cu mine. Dimineata si dupa-amiaza tarziu consum 10 picaturi de OxyMax, diluate in cate un pahar cu apa, si incep sa scriu. In timp ce toata lumea se lupta seara cu oboseala, eu sunt plin de imaginatie si creativitate. Si, lucrul cel mai surprinzator, cand sotia ma cheama la culcare, de multe ori e trei dimineata! Tot timpul am impresia ca nu poate fi mai mult de 10-11 seara.

B.A., Bucuresti

Sunt membru CaliVita de trei saptamani si de atunci am inceput ” sa consum oxigen stabilizat, de trei ori pe zi, cate 5 picaturi de OxyMax in 200 ml de apa. Deja dupa primele trei zile am constatat ca ma simt mai bine si am mai multa energie. Serile adorm mai repede, iar dimineata ma trezesc aproape de la sine, ceea ce inainte nu se intampla. Munca mea este foarte solicitanta, dar, de cand consum oxigen stabilizat, am observat ca sunt mult mai echilibrat. Rezistenta mea fizica s-a imbunatatit intr-o asemenea masura incat diminetile practic din nou yoga, o jumatate de ora. Si in alimentatia mea au avut loc schimbari de cand beau OxyMax. In urma cu cateva luni mancam tot mai mult si nu reuseam nicicum sa ma satur. In schimb, in ultimele trei saptamani mi s-a normalizat atat senzatia de foame, cat si greutatea corporala.
Pot sa spun, cu bucurie, ca acum sunt sanatos si fizic si psihic.

A.T., Ploiesti

Va marturisesc cu sinceritate ca eram putin sceptic cand am inceput sa consum produsul OxyMax, deoarece prima data mi s-a parut ca e ca o apa minerala. Insa, la o prezentare a produsului, am auzit atatea lucruri bune despre el incat m-am hotarat sa-l incerc. M-am gandit ca, daca nu observ nici un rezultat, nu o sa-l mai cumpar. Zilnic, fumez un pachet de tigari si din acest motiv aproape tot timpul ma doare capul, sunt obosit si am probleme cu astmul. Ieri, fiul meu mi-a adus OxyMax-ul si imediat l-am si incercat. Desi nu ma asteptam la nici un efect, deja dupa prima doza, in cateva minute, mi-a disparut durerea de cap si vederea mi-a devenit mai clara. Am inceput sa respir mult mai usor si am dobandit o anumita liniste interioara placuta. Am fost foarte surprins de rezultat si astept cu curiozitate si efectul utilizarii OxyMax pe termen lung.

V.A., Satu Mare

Sunt sportiv si pentru mine este deosebit de important sa am oxigen suficient. In fiecare dimineata inot si primul efect benefic al produsului cu oxigen stabilizat pe care l-am consumat a fost imbunatatirea timpilor obtinuti. In plus, acum obosesc de-abia la sfarsitul antrenamentului. Mintea imi ramane clara pana la capat, imi pot controla miscarile pana in ultimul moment si imi inchei antrenamentul in plina forta. Mai demult sufeream de crize de astm datorate solicitarii (cand alergia era activa si ma supra-antrenam, ma sufocam). Si in perioadele fara simptome aveam senzatia ca am un bolovan pe piept care nu-mi permite sa respir profund. De cand consum OxyMax sunt iarasi capabil sa inspir adanc. Simt ca pot sa-mi ventilez plamanii.
De ani de zile, la unul din degetele piciorului drept aveam o infectie care nu mi-a trecut, indiferent cu ce am tratat-o. Dupa doar trei saptamani in care am consumat OxyMax am constatat cu surprindere ca partea infectata a disparut treptat, fiind inlocuita cu o unghie sanatoasa.

Chiar si mama mea de 65 de ani, de cand consuma OxyMax, urca treptele pana la etajul trei fara sa se mai sufoce. Odata, si-a uitat legatura de chei in cutia postala si a trebuit sa urce de doua ori pana la etajul trei. Nici acesta nu a fost un efort serios pentru ea! Mai demult, se confrunta cu probleme cronice de ten, acum insa, in numai trei saptamani, i-au disparut si nu a mai avut alte probleme.

R.R., Deva

Care sunt experientele tale privind utilizarea OxyMax sau a altor produse Calivita? Scrie-ne si vom publica si marturiile tale.

Un alt produs asemanator cu OxyMax este suplimentul Low Deuterium Oxy Crystal care pe langa faptcul ca are oxigen stabilizat, apa de izvor este saracaita in deuteriu si restructurata magnetic

Opiniile consumatorilor de OxyMax au aparut si in revista CaliNews de unde au fost si preluate

You may also like...

1 Response

  1. Daniel says:

    Buna ziua!
    Exista vreo regula legata de mese in administrarea Oxy Max?
    Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.