O şansă pe care nu o poţi rata !

Cele mai recente ştiri din industria sucurilor organice ne demonstrează că vânzările de suc din fructe de acai sunt în creştere la nivel global. Datorită puternicelor sale efecte benefice asupra sănătăţii şi, bineînţeles, a unui marketing solid, tot mai multe persoane sunt în căutarea unei surse de încredere pentru suc de acai organic.

Aici intri tu în scenă, pentru că acum este momentul să profiţi de această şansă şi să îi convingi pe toţi prietenii tăi de beneficiile sucului de acai! Pentru a te ajuta să îţi construieşti afacerea, CaliVita îţi oferă suc de acai organic 100 % în fiecare sticlă, iar piaţa de desfacere te aşteaptă.

Cum poţi transforma această şansă în bani?

castiga bani cu Organic Acai CalivitaÎn primul rând, când comanzi acai, alege Pachetul Organic Acai de la CaliVita. Astfel, plăteşti trei sticle, iar pe a patra o primeşti gratuit. Cati bani crezi ca economisesti?.

În al doilea rând, spune-le prietenilor tăi că Organic Acai a sosit şi la noi! CaliVita te va recompensa pentru aceasta cu bonusuri în numerar. De exemplu, dacă ai o structură 3×3 (trei persoane directe, trei linii în adâncime) şi toţi membrii din această structură cumpără câte un Pachet Organic Acai, pe lângă sticla gratuită de Organic Acai, vei primi un bonus de peste 300 lei şi vei atinge nivelul de 10%.

Şi nu uita, aceste cumpărături sunt prioritare pentru grupul tău! Aşa că, în momentul în care faci cunoştinţă grupului tău cu Organic Acai, îţi poţi duce afacerea la un alt nivel, ceea ce înseamnă un venit mai mare pentru tine!

Vrei o afacere serioasă?

Dacă ai o structură 7×6 (şase persoane directe, cinci linii în adâncime) şi dacă toţi membrii din această structură cumpără câte un Pachet Organic Acai, pe lângă sticla gratuită de Organic Acai, vei primi un bonus de mai mult de 2000 lei!

Vrei banii ăştia? Vorbeşte cu sponsorul tău chiar astăzi! Daca nu ai inca un sponsor inscriete in reteaua Calivita!!!

Acesta este planul de acţiune pentru câştiguri majore:

  1.  Comandă Pachetul Organic Acai de la CaliVita.
  2.  Vorbeşte cu sponsorul sau inscriete in reteau Calivita.
  3.  Spune-le prietenilor tăi despre beneficiile fructelor de acai.
  4.  Bagă în buzunar bonusurile câştigate!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.