Noul Bioharmonex

Ce este BioHarmonex®?

BioHarmonex este un dispozitiv electronic complex,  ce emite un camp electromagnetic pulsatil, de intensitate foarte scazuta.

La ce foloseste BioHarmonex®?

Conform principiilor biorezonantei, fiecare celula vie din organismul uman dispune de un camp electromagnetic propriu. Acest camp electromagnetic reprezinta una din modalitatile prin care celulele comunica intre ele pentru a initia si controla diferite procese fiziologice din organism. Aparatul BioHarmonex® are capacitatea de a genera un camp electromagnetic extern care poate sprijini procesele naturale ale corpului, „adresandu-se” campului electromagnetic natural produs de anumite tesuturi din organism.

Cum functioneaza BioHarmonex®?

BioharmonexCu ajutorul bateriilor interne, aparatul emite un camp electromagnetic de frecventa scazuta (1 Hz-100 KHz). Tiparul emisiilor electromagnetice variaza in functie de cele 25 de programe ale aparatului, pe care le puteti vizualiza in meniul PROGRAME (vezi Sectiunea 5 din Manualul de utilizare). Deoarece intensitatea semnalelor emise de BioHarmonex® este foarte scazuta, dispozitivul de biorezonanta poate fi utilizat fara probleme de toate grupele de varsta, indiferent de starea de sanatate. Cu toate acestea, in cazul in care aveti implantat un pacemaker sau alte dispozitive electronice, trebuie sa consultati medicul inainte de utilizarea BioHarmonex. Semnalele emise nu pot fi simtite, dar stimuleaza eficient rezonanta la nivel celular atata timp cat subiectul se afla in raza de actiune a aparatului (aprox. 1,5 m). Dispozitivul BioHarmonex poate fi conectat si la un amplificator care mareste moderat puterea si raza de actiune a semnalului electromagnetic.

Programele BioHarmonex®

BioHarmonex® are 25 de programe; fiecare program are mai multe subprograme. Fiecare program dureaza aproximativ 25-30 de minute si creeaza rezonanta intr-o raza de actiune de aprox. 1,5 m. Majoritatea programelor pot fi folosite de mai multe ori pe zi.

1. Program COPII

Metabolismul copiilor este unul specific, datorita modificarilor, cresterii si dezvoltarii rapide ale organismului. Programul sprijina exact aceste aspecte.

2. Program IMUNITAR

Vibratiile programului au fost concepute pentru a se armoniza perfect cu sistemul imunitar. Poate fi combinat eficient cu alte programe pentru sprijinul sistemului imunitar, cum ar fi Copii, Intinerire, Relaxare, Nervi, Bioritm si Meridian.

3. Program INTINERIRE

Vibratiile programului au fost concepute pentru a sprijini sistemul antioxidativ al organismului. Procesele antioxidative joaca un rol important impotriva deteriorarii celulare, putand incetini imbatranirea. Programul poate fi combinat eficient cu alte programe, cum ar fi Relaxare, Nervi, Detoxifiere, Circulatie, Bioritm si Meridian.

4. Program HORMONI

Vibratiile programului au fost concepute pentru a sprijini functionarea sistemului hormonal. Programul poate fi combinat eficient cu programele Intinerire si Menstruatie.

5. Program DURERE

Pentru un efect benefic complet, programul poate fi combinat eficient cu alte programe, cum ar fi Relaxare, Nervi, Menstruatie, Bioritm si Meridian.

Poate fi combinat si cu programe pentru sprijinul digestiei si detoxifierii organismului, de exemplu Detoxifiere, Digestie, Ficat/Pancreas si Urinar.

6. Program RELAXARE

Va recomandam sa aplicati programul in caz de stres, situatie des intalnita in societatea moderna in care traim. In mod ideal, trebuie aplicat seara, inainte de a merge la culcare. Poate fi combinat cu programele Nervi, Relaxare, Circulatie si Bioritm.

7. Program NERVI

Acest program este conceput sa sprijine functionarea sistemului nervos. Poate fi combinat eficient cu programul Relaxare.

8. Program SLABIRE

Singurul mod de a elimina grasimea corporala este ca tesutul adipos sa se reduca si ficatul sa transforme acest depozit de grasime in lipoproteine. Dupa ce a fost transformat in lipoproteine, celulele il pot transforma in energie sau il pot excreta ca substanta reziduala. Programul este conceput sa sprijine acest proces.

9. Program DETOXIFIERE

Indiferent cat de multa grija am avea, in corpul nostru tot se acumuleaza substante toxice, intr-o cantitate mai mare sau mai mica. Acest program are mai multe subprograme, concepute special pentru organele noastre de detoxifiere (ficat, rinichi, splina, pancreas si intestine). Poate fi combinat eficient cu alte programe, cum ar fi Respirator, Digestie, Ficat/Pancreas si Urinar.

10. Program VEDERE

Acest program se recomanda in special celor care lucreaza mult la computer, se uita la televizor perioade indelungate sau poarta ochelari. In completarea acestuia puteti folosi programul Intinerire.

11. Program CIRCULATIE

Sistemul cardiovascular joaca un rol deosebit de important in organism, eliminand dioxidul de carbon din celule ?i mobilizand sistemul nostru imunitar. Volumul de activitate celulara dicteaza o comunicare electromagnetica intensa in cadrul sistemului cardiovascular, acesta fiind unul dintre aspectele principale de care am tinut cont cand am creat programul. Poate fi combinat cu programele Relaxare, Nervi, Intinerire, Hormoni, Bioritm si Meridian, precum si cu cele pentru digestie si detoxifiere, cum ar fi Detoxifiere, Digestie, Ficat/Pancreas si Urinar.

12. Program RESPIRATOR

Acest program este „calibrat” pe respiratie, motiv pentru care il recomandam tuturor celor care depun efort fizic, fumatorilor, persoanelor care locuiesc in zonele poluate si muncitorilor. Poate fi folosit in paralel cu programul Intinerire, cu rezultate excelente.

13. Program DIGESTIE

Unul dintre elementele principale ale unei nutritii adecvate sunt alimentele de calitate, dar la fel de importanta este si capacitatea organismului de a absorbi nutrientii din alimentele consumate. Acesta a fost aspectul cel mai important de care s-a tinut cont la conceperea programului. Se poate combina eficient cu alte programe pentru tractul gastrointestinal, cum ar fi Ficat/Pancreas sau Detoxifiere.

14. Program FICAT/PANCREAS

Pancreasul produce enzime digestive si ajuta celulele sa utilizeze glucoza, prin intermediul unui hormon numit insulina. Ficatul este unul dintre organele cele mai importante pentru metabolism, avand un rol esential pentru o digestie adecvata. Poate fi combinat excelent cu programele Digestie sau Detoxifiere.

15. Program PIELE

Acest program este conceput pentru sprijinirea functionarii sanatoase a pielii.

16. Program URINAR

Rinichii joaca un rol multiplu in organism, contribuind, printre altele, la controlul functionarii sistemului hormonal, metabolismului apei si sarii, precum si tesutului osos. Acest program ajuta la functionarea adecvata a rinichilor si a tractului urinar. Poate fi combinat cu programul Detoxifiere pentru rezultate excelente. Va recomandam sa il folositi dimineata devreme sau dupa masa tarziu, deoarece in aceste perioade rinichii functioneaza la capacitate maxima.

17. Program OASE-COLOANA

Majoritatea oamenilor sunt de parere ca oasele sunt formate dintr-un material static, dar, in realitate, oasele noastre sunt la fel de active ca orice alta parte a corpului. Pentru a-si mentine sanatatea, oasele trebuie sa isi regenereze celulele, iar aceste celule trebuie sa fie capabile sa absoarba minerale structurale vitale din fluxul sanguin, cum ar fi calciul. Programul este special conceput pentru a armoniza aceste procese.

18. Program POSTANTRENAMENT

Metabolismul are nenumarate sisteme care trebuie sa se adapteze solicitarilor unei activitati fizice intense. Vibratiile acestui program influenteaza aceste procese, care contribuie la activitatea de recuperare si refacere de dupa antrenament. Poate fi combinat cu programul Intinerire.

19. Program MERIDIAN

Conform principiilor medicinei chinezesti traditionale, corpul nostru este traversat de o serie de canale invizibile, numite meridiane. Meridianele au un rol important in comunicarea si coordonarea partilor si organelor din corpul nostru, a fluxului sanguin si energetic. Programul Meridian stimuleaza si armonizeaza in acelasi timp toate meridianele, pentru a sprijini un metabolism si o armonie optime si a mentine senzatia de bine. Poate fi excelent combinat cu programul Bioritm.

20. Program BIORITM

Nu exista nicio persoana cu capacitati fizice, emotionale si intelectuale neschimbate: acestea sunt expuse unor modificari permanente, numite ritm biologic. Programul a fost conceput sa sprijine exact aceste procese. Poate fi combinat cu programele Nervi, Relaxare, Meridian si Circulatie.

21. Program MENSTRUATIE

Conform unor anume convingeri spirituale, exista o relatie evidenta intre fazele lunii si ciclul de 28 de zile al femeii, care determina in mod fundamental „natura” feminina. Vibratiile acestui program au fost „calibrate” pe ciclul menstrual. Programele Hormoni, Piele, Detoxifiere si Bioritm pot fi recomandate in completare.

22. Program PROSTATA

Acest program se recomanda barbatilor, in special celor de varsta mijlocie si de varsta a treia. Poate fi combinat cu programele Urinar, Bioritm si Intinerire.

23. Program METEOROPATIE

Unele persoane reactioneaza mai puternic la modificarile frontului atmosferic, fenomenele meteorologice putand determina, la acestea, 10 aparitia unor serii de afectiuni. Acest program sprijina rezistenta organismului la fenomenele meteorologice. Se poate combina cu programele Durere, Circulatie ai Bioritm.

24. Program REINCARCARE MENTALA

Acest program este recomandat tuturor celor care sunt expusi unui stres intens si/sau prelungit, precum si in situatiile in care aveti nevoie de o concentrare mentala sporita (de exemplu in perioada examenelor). Se recomanda a fi folosit in paralel cu programele Nervi, Relaxare, Circulatie si Bioritm.

25. Program LIMFATIC

Sistemul limfatic este o parte foarte importanta a sistemului nostru imunitar. Celulele sale sunt prezente pretutindeni in organism, unde pot veni in contact cu substante straine. Vibratiile acestui program sprijina sistemul limfatic. Programele Imunitar, Circulatie si Detoxifiere pot fi recomandate in completare.

Suplimente alimentare recomandate

Dispozitivul de biorezonanta Bioharmonex poate fi cumparat din Magazinele Calivita. Pe site-ul nostru, www.cali.ro, puteti gasi suplimentele alimentare recomandate a fi folosite in paralel cu fiecare dintre aceste programe ale dispozitivului BioHarmonex.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.