Nivele de performanta CaliVita pentru calcularea bonusurilor

In cadrul sistemului de recompensare a consumatorilor si distribuitorilor CaliVita exista 7 nivele diferite de performanţă. Primele 3 nivele de performanţă sunt cunoscute sub denumirea de „Nivele de Performanţă de Consumator” şi îi permit Distribuitorului să beneficieze de reduceri suplimentare la cumpărarea produselor CaliVita. Următoarele 4 nivele sunt cunoscute sub denumirea de „Nivele Nominale de Performanţă” si îi permit Distribuitorului să beneficieze de bonusuri în numerar din partea Companiei.

Nivele de performanta sunt determinate de Punctele Bonus GrupPBG acumulate de consumator sau distribuitor, prin cumparaturile personale si ale persoanelor inscrise in propria retea. Fiecare produs CaliVita are un anumit numar de puncte bonus

In fiecare luna Compania isi înştiinţează consumatorii si distribuitorii cu privire la nivelul atins şi la reducerile sau platile pe care le vor primi într-o anumita lună trimitandu-le Distribuitorilor prin posta sau email o lista de performanta în decurs de  20 de zile calendaristice de la sfârşitul lunii în care a fost emisă lista de performanţă.

Nivele de Performanţă de Consumator

Nivelele de performanţă ale Distribuitorilor Consumatori sunt determinate de totalul PBG din luna respectivă, după cum urmează:

  • peste 1.000 PBG    4%
  • peste 3.000 PBG    7%
  • peste 9.000 PBG    10%

Nivele Nominale de Performanţă

Nivelele nominale de performanţă sunt determinate de totalul PBG din luna respectivă, după cum urmează:
  • peste 18.000 PBG    12%
  • peste 35.000 PBG    15%
  • peste 63.000 PBG    18%
  • peste 95.000 PBG    21%

You may also like...

1 Response

  1. dobrin says:

    corect nivelurile de performanta !!! ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.