Mentinerea sanatatii cu ajutorul Full Spectrum

Scriitorul maghiar Jokai Mor afirma, într-una din operele   sale,   ca  omul  nu doreste cheltuie nici un banut ca sa-si   mentina sanatatea, in schimb, daca este bolnav, ar fi capabil sa dea tot aurul din lume pentru a se insanatosi.

Din pacate, aceasta zicala din secolul al XlX-lea este valabila si în zilele noastre. Cand ne simþim bine, nici nu ne trece prin minte sa consumãm vitamine si doar mâncãm cate un fruct cand ne aducem aminte. Trebuie sa va aduc la cunostinta ca, din pacate, nu asa ne mentinem sanatatea. Alimentatia nesanatoasa (alimentele sarace in substante nutritive), stilul de viata accelerat si numerosi alti factori negativi (consumul de cafea si alcool, fumatul, conservantii din alimente, utilizarea anticonceptionalelor) – toate acestea provoaca  distrugeri  mari in  organismul  nostru.

Datele statistice vorbesc de la sine: in Romania, speranta de viata este, în cazul barbatilor, cu 6-8 ani, iar în cazul femeilor, cu 4-6 ani mai mica decat in Austria, de exemplu.
Si totusi ce este de facut? In nici un caz sa nu asteptam ca factorii de risc amintiti mai sus sa ne slabeasca complet sistemul imunitar. Daca suntem constienti de faptul ca sanatatea reprezinta comoara noastra cea mai de pret, atunci acel „banut” nu este o suma asa de mare pentru a-l investi in sanatatea noastra, adica in vitamine si substante minerale.

Vitaminele sunt substante necesare vietii, pe care organismul nostru nu le poate sintetiza deloc sau le sintetizeaza intr-o cantitate insuficienta. Vitaminele actioneaza sinergic in numeroase procese vitale. In urma unor studii medicale, s-a adeverit ca raportul vitaminelor care ajung în organism este deosebit de important – de aceea merita sa apelam la produse complexe.

Pentru functionarea corecta a organismului, în afara de vitamine, este nevoie si de substante minerale si oligoelemente, pe care organismul nu este capabil sa le sintetizeze, dar care sunt indispensabile pentru pastrarea sanatatii.

Produsul Full Spectrum, oferit de CaliVita International, este solutia ideala, deoarece contine nu numai vitaminele necesare organismului, ci si substante minerale si oligoelemente.

Vitaminele, oligoelementele si substantele minerale care se gasesc intr-o proportie optima în produsul multivitaminic Full Spectrum se recomanda atat adultilor, cat si copiilor.

Dumneavoastra cat cheltuiti, respectiv cât ati fi dispusi sa cheltui pentru sanatate? Nu-i asa ca merita sa dati „un banut” pentru sanatatea dumneavoastra ?

Produsul multivitamic Full Spectrum poate fi gasit in Magazinele CaliVita.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.