Lucrurile importante ajung la destinatie in ambalaje mici

Ca rezultat al dezvoltării tehnologiei CaliVita®, din a doua jumătate a anului 2012, produsul AC Zymes* este disponibil în mărimi mai mici. Capsulele conţin aceeaşi cantitate de substanţă activă ca cele precedente; dar, datorită noii mărimi, acestea sunt mai uşor de înghiţit; astfel, administrarea lor nu crează probleme nici pentru copii, nici pentru adulţi.

Deşi atât mărimea ambalajului, cât şi a capsulelor, se reduce, d-voastră veţi beneficia de aceeaşi cantitate de substanţă activă ca şi înainte !

  •  În ambalaj, găsiţi tot 100 de capsule, ceea ce reprezintă o cantitate suficientă pentru cel puţin 3 luni.
  • 1 capsulă conţine tot 2 miliarde** de Lactobacillus acidophilus activi.
  • În plus, noua tehnologie, pe D-voastră, nu vă costă nimic în plus! Produsul este accesibil la acelaşi preţ ca şi înainte!

Să ne reamintim: de ce avem nevoie de AC Zymes ?

70-80% din sistemul nostru imunitar se află în intestine. Astfel, o floră intestinală sănătoasă înseamnă şi un sistem imunitar mai sănătos. Într-un organism care funcţionează optim, „bacteriile bune” (ca de ex. Lactobacillus acidopilus) împiedică dezvoltarea şi înmulţirea  „bacteriilor rele şi a ciupercilor”.

Printre factorii de risc pentru buna funcţionare a unei flore intestinale sănătoase pot fi, printre altele, obiceiuri alimentare greşite (consumul excesiv de proteine sau glucide rafinate), stresul, consumul excesiv de alcool, fumatul şi curele de antibiotice. Lezarea echilibrului sensibil al florei intestinale are efecte nocive şi asupra funcţionării sistemului imunitar. AC Zymes va ajuta  în menţinerea şi restabilirea echilibrului !
* Se găseşte în reţeaua globală CaliVita !
** în termen de valabilitate

ATENŢIE!

  • Suplimentul alimentar nu înlocuieşte un regim alimentar echilibrat, variat şi un stil de viaţă sănătos.
  • A nu se păstra la îndemâna copiilor.
  • Nu depăşiţi doza zilnică recomandată.
  • În caz de diaree, produsul poate fi consumat respectând totodată şi indicaţiile generale (consum mare de lichide)!
  • În cazul unor afecţiuni digestive grave (de ex. ulcer, boala Crohn) solicitaţi avizul medicului înainte de consumul produsului !

Sursa: revista CaliNews

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.