Low Deuterium Oxy Crystal

Low Deuterium Oxy Crystal® este un concentrat structurat magnetic de apa saracita in deuteriu, imbogatita cu oxigen stabilizat. Principalele proprietati ale produsului au fost rezumate de dr. Jozsef Kohan, care, pe langa activitatea medicala pe care o desfasoara, este un membru de succes al retelei noastre de aproape zece ani de zile.

Oxigenul si apa sunt vitale pentru functionarea adecvata a organismului. Cu toate acestea, cele mai multe persoane nu consuma o cantitate adecvata de apa de calitate si locuiesc intr-un mediu poluat, saracit in oxigen. Prin urmare, consumul suplimentar de oxigen poate fi benefic, acesta este aplicat din ce in ce mai des nu doar in medicina, ci si in industria alimentara, apele minerale si bauturile imbogatite cu oxigen acaparand in ultimul timp piata. Bauturile care contin oxigen lichid stabilizat sunt chiar mai bogate in oxigen. Oxigenul stabilizat este disponibil pentru organism sub forma chimica moleculara si patrunde in fluxul sanguin in timpul procesului de digestie. Low Deuterium Oxy Crystal® contine oxigen stabilizat, datorita caruia continutul de oxigen al produsului creste si poate ajuta la satisfacerea necesarului de oxigen al corpului.

Low Deuterium Oxy Crystal

O alta proprietate importanta a produsului este structura sa magnetica. Cand determinam calitatea apei, pe langa calitatile chimice, cea mai importanta este structura sa, adica ordinea moleculelor de apa. Low Deuterium Oxy Crystal®, datorita structurii sale magnetice, poate fi benefic pentru organismul uman. Forma si dispunerea moleculelor structurate de apa sunt diferite de cele ale apei obisnuite, aceste molecule creand grupari  mai  mici.

Datorita magnetismului lor, aceste grupari sunt bine structurate si se deplaseaza in intregul organism intr-o maniera organizata. Densitatea apei structurate este mai ridicata decat cea a altor tipuri de apa. Ea creste stabilitatea moleculelor si ajuta celulele sa isi mentina, la randul lor, stabilitatea. Este important de observat ca, in urma tratarii magnetice a apei, proprietatile benefice pot fi transferate si asupra altor lichide, chiar daca apa reprezinta doar 3% din acestea! Datorita acestei proprietati, recomandam consumul de Low Deuterium Oxy Crystal® diluat, amestecat cu apa sau alte lichide.

Produsul este usor alcalin, proprietate care poate ajuta organismul in lupta lui neincetata impotriva radicalilor liberi. De asemenea, produsul contine si apa saracita in deuteriu.

Apa saracita in deuteriu poate incetini procesul de diviziune celulara – “imbatranirea” organismului – si, in acelasi timp, poate reduce incidenta diviziunii celulare anormale.

Pe langa beneficiile mentionate mai inainte, consumul pe termen lung de apa saracita in deuteriu, imbogatita cu oxigen stabilizat, poate contribui la detoxifierea organismului si il poate energiza.

Ingredientele produsului Low Deuterium Oxy Crystal®:

Apa purificata, saracita in deuteriu, si apa imbogatita cu oxigen stabilizat.

Mod de administrare: Amestecati 10 picaturi in 235 ml de apa de 3 ori pe zi si consumati.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.