Low Deuterium Oxy Cristal – puterea apei

Stim cu totii ca apa si oxigenul sunt indispensabile vietii. Un om poate trai aproximativ 3 minute fara oxigen si 3 zile fara apa.

Oxigenul

Oxigenul este un element extrem de important pentru respiratie si productia de energie. Ajuta organismul sa se refaca si sa mentina un sistem imunitar sanatos. Oxigenul este indispensabil pentru regenerarea celulara.

Apa

Transporta diferiţi nutrienti (vitamine, saruri minerale) la celule. Apa ia parte la procesele de respiratie si termoreglare. Asigura un flux sanguin normal.

Stiati ca?

Organismul uman este format din 70% apa? Ca si globul pamantesc… Dar, datorita risipei si poluarii, cantitatea de apa potabila este in continua scadere si… conţinutul de oxigen din aer se reduce pe zi ce trece.

Aceste doua probleme si stresul sau un mod nesanatos de viata pot avea ca rezultat functionarea defectuoasa a organismului.

Celulele cancerigene preferă mediile sarace in oxigen? Cresterea cantitatii de oxigen previne proliferarea celulelor cancerigene. (Prof. dr. Otto Warburg, laureat al premiului Nobel, Cauza principala si prevenirea bolii)

Si totusi ce poti face?

Incearca noul produs Calivita – Low Deuterium Oxy Cristal, un concentrat de apa saracita în deuteriu, structurat magnetic, imbogatita cu oxigen stabilizat.

Apa structurata magnetic

Apa structurata magnetic are o densitate mai mare decat alte tipuri de apa, motiv pentru care poate creste stabilitatea moleculelor si poate ajuta celulele să isi mentina stabilitatea. Apa structurata magnetic impiedica producerea de radicali liberi.

Structura apei se modifica sub efectul campurilor magnetice. In plus, apa poate transfera aceasta proprietate si asupra altor lichide, chiar daca se afla intr-o proporţie de doar 3% în acestea.

Oxigenul stabilizat

Oxigenul stabilizat creste aprovizionarea cu oxigen a celulelor si sprijina functionarea metabolismului.  Oxigenul stabilizat energizeaza corpul si creste performanta mentala si sportiva.  Oxigenul stabilizat ajuta la absorbtia si utilizarea vitaminelor, mineralelor si extractelor din plante. Cresterea cantitatii de oxigen din tesuturi previne proliferarea celulelor cancerigene.

Apa saracita in deuteriu

 • Apa saracita in deuteriu poate încetini diviziunea celulara, asa-numita “imbatranire” a organismului.*
 • Apa saracita in deuteriu poate reduce incidenţa multiplicarii celulare anormale.*
 • Apa saracita in deuteriu ajuta la detoxifiere.*
 • Apa saracita in deuteriu mai este cunoscuta si drept “apa vie”

* Dr. József Kohán, Puterea apei, 2010, Nutrition&Health

Cand se recomandă Low Deuterium Oxy Cristal®?

 • Daca doriti sa va energizati organismul.
 • Daca practicati un sport sau depuneti sistematic efort fizic.
 • Pe parcursul curelor de detoxifiere
 • Daca sunteti expusi efectelor nocive ale civilizatiei moderne.

Principalele beneficii Low Deuterium Oxy Cristal®

 • Structura sa fizica perfect ordonata poate oferi un plus de energie si de oxigen organismului.
 • Datorita caracteristicilor sale, poate creste capacitatea de concentrare.
 • Poate contribui la armonia proceselor fiziologice si chimice din organism.

Un flacon de Low Deuterium Oxy Cristal contine 50 ml de concetrat.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*