Livrarea produselor Calivita

Produsele Calivita comandate se pot livra prin Posta Romana sau Curier Rapid, tarifele de ambalare si expeditie depind de valoarea coletului si modalitatea de livrare aleasa.

Daca alegeti livrarea prin Posta Romana, coletele cu valoarea mai mare de 400 lei beneficiaza de Livrare gratuita. Daca alegeti livrarea prin Curier Rapid, coletele cu valoarea mai mare de 700 lei beneficiaza de Livrare gratuita.

Taxe de livrare prin Posta Romana sau Curier Rapid

Valoarea coletului Taxa prin
Posta Romana
Taxa prin Curierat Rapid
1 – 100 lei 9 lei 16 lei
101-200 lei 13 lei 16 lei
201-250 lei 15 lei 16 lei
251-400 lei 15 lei 22 lei
401-500 lei GRATUIT 22 lei
501-700 lei GRATUIT 26 lei
peste 700 lei GRATUIT GRATUIT

Tarifele pentru livrarea produselor calivita sunt valabile doar pentru expeditiile pe teritoriul României

Expeditii prin Posta Romana (cu plata la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartine adresa destinatarului). Livrarea se va efectua in aproximativ 48 -72 de ore de la procesarea comenzii.
Pentru comenzi in valoare mai mare de 400 lei, livrarea prin Posta Romana se face GRATUIT.

Important pentru expeditie prin Posta Romana
Au fost constate diverse situatii in care mandatul de notificare privind sosirea coletului la Posta Romana nu a ajuns la destinatar, desi coletul ajunsese la Oficiul Postal de care apartine. In cazul in care nu primiti in cutia postala mandatul de notificare in maxim 2-3 zile (lucratoare) de la efectuarea comenzii, va rugam sa verificati la Oficiul Postal de care apartineti, sosirea coletului.

Expeditii prin Curier rapid – pentru zona de vest si centrala a tarii se livreaza cu GLS Romania iar pentru restul zonelor cu Cargus. Livrarea se va efectua in aproximativ 24 – 48 de ore de la procesarea comenzii.
Pentru comenzi in valoare mai mare de 700 lei, livrarea coletelor prin Curierat Rapid se face GRATUIT.

Comenzile Calivita se preiau on-line pe site-ul www.cali.ro de luni pana duminica, 24 ore din 24, iar livrarea se face de luni pana vineri intre orele 8 si 16.

Procesarea comenzilor Calivita se efectueaza zilnic, cu exceptia zilelor nelucratoare. Timpul in care cumparatorul va ajunge in posesia coletelor depinde de modalitate de expeditie aleasa si poate varia intre 1 si 3 zile lucratoare.

Nota: In prima zi lucratoare a fiecarei luni, Departamentul de Expeditii Postale CaliVita Romania nu proceseaza comenzi si nu face livrari. Toate produsele ce sunt disponibile sunt expediate din depozitul central al firmei CaliVita International din Timisoara.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.