Intrebari: Paraprotex se poate administra si la copii?

Intrebare pusa de Diana R

Buna ziua. As un copil de 7 ani care a fost diagnosticat cu giardia si oxiuri si as dori sa stiu daca poate fi tratat cu ParaProtex. Va rog sa imi recomandati o schema de tratament. Multumesc frumos

Raspuns

Produsul ParaProtex este indicat in combaterea parazitilor intestinali, iar in cazul copiilor se administreaza astfel : timp de 5-7 zile, jumatate de tableta de ParaProtex pe stomacul gol, numai inainte de culcare. Dupa aceasta perioada, se mai administreaza inca jumatate de  tableta de ParaProtex, timp de doua saptamani. Daca aceasta ar cauza brusc o stare de rau, trebuie sa revenim la jumatate de  tableta pe zi.

Dupa trecerea celor doua saptamani, introducem si cea de a treia jumatate de tableta de Paraprotex, dimineata, pe stomacul gol, pana la sfarsitul celei de a treia saptamani, apoi se administreaza in jumatate de tableta zilnic, tot dimineata.

Administrarea de Paraprotex este necesar consumul de cel putin 1,5 -2 litri de apa zilnic. Dupa 3-4 saptamani, daca nu apare criza puternica de vindecare, se poate trece si la administrarea celei de a 3-a tablete, mai precis ½ din aceasta,  apoi cealalta jumatate de tableta, dar ultimele doua trebuie consumate in timpul meselor principale, nu pe stomacul gol, cu ajutorul tabletei facilitandu-se si digestia.

Trebuie sa  urmariti cu atentie reactiile copiilor pentru a putea intrerupe sau micsora doza daca le este rau.

In timpul perioadei de administrare ParaProtex este indicata su utilizarea de Acidofilus sau Probio Balance pentru refacerea florei intestinale.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.