Intrebare: De ce nu se combina Culevit cu Cartilajul de rechin?

Am primit urmatoarea intrebare de la Adriana D.
Am citit ca Culevit si cartilaj de rechin sunt 2 produse eficiente in afectiuni de tip cancer, dar pe instructiunile fiecaruia din aceste produse se avertizeaza a nu se consuma impreuna. Care este explicatia?
Raspuns
Aceste doua produse au mecanisme de actiune total opuse. In primul rand Cartilajul de rechin (continut de produsul Shark Aid) prin modul sau de actiune impiedica formarea vaselor capilare sanguine ce alimenteaza tumorile cu oxigen si nutrienii. Datorita acestei caracteristici ingredientele din produsul Culevit nu poate ajunge intre celulelele canceroase pentru ca acestea sa fie distruse.
Celulele canceroase pot fi distruse fie prin impiedicarea furnizarii de nutrienti care duce la multiplicare si crestere (administrare de Shark Aid) fie prin distrugerea acestora cu substante care lupta importiva celulelor cancerigene (Culevit).

Puteti sa administrati  Shark Aid de 3 ori pe zi cate 2 tablete inainte de mese, pana la epuizarea a  2 flacoane, apoi se continua cu administrarea de Culevit 14-16capsule pe zi , cate 1 capsula pe ora, iar seara inainte de culcare 2 capsule.

You may also like...

5 Responses

 1. Kardalus Eniko says:

  Buna ziua!
  In cazul cancerului de prostata (64 ani, 7o kg) tratat cu hormoni (Casodex, Dipherelin) se poate lua in paralel Culevit si daca da care este doza zilnica?
  Va multumesc
  KE

 2. Maria says:

  Buna ziua, eu sunt membru Calivita si vreau sa va intreb daca pot combina Resveratrol cu Omega 3 concentrate si Senior Formula sau Full Spectrum ? mentionez ca am diagnostic de colon iritabil,fiere marita fara calculi, hepatita virala de tip C pentru care am facut tratament de 1 an de zile cu interferon si ribavirina si la prima analiza dupa terminarea tratam. viremiea era nedetectabila , momentan sunt intr-o pauza de medicamente , rog sfatul dvs. multumesc !

 3. Iulian says:

  Bună ziua,
  Vă rog să mă lămuriți, căci sunt derutat …
  Pentru tratarea unui cancer, dumneavoastră spuneți a nu se combina Culevit cu Shark Aid și explicațiile pe care le dați sunt logice, însă pe pagina Calivita – http://calivita.ro/expert#, sunt multe recomandări de a se combina.
  Deci, cum să procedez?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.