Inregistrare membri Calivita on-line

De curand exista si posibilitatea de a va inregistra ca membru Calivita si on-line printr-un formular online.

1. Completati formularul din pagina inregistrare membri calivita, toate campurile marcate cu rosu, fiind obligatorii, campurile albe sunt optionale, dar daca e posibil va recomandam sa le completati si pe acestea!

2. Bifati casuta Am inteles si accept regulamentul apoi da-ti click pe butonul Trimite.

2. In cateva minute veti primi prin un e-mail ce contine un link de activare si declaratia de afiliere. Verificati e-mail dupa completarea paginii de inregistrare, inclusiv in folderul SPAM, si dati click pe link-ul de activare!

3. Descarcati declaratia de afiliere atasata la e-mail, semnati si trimiteti prin  posta la sediul firmei impreuna cu o copie a actului de identitate!

4. Pentru a finaliza inregistrarea este necesar sa faceti si o comanda de minim 90 lei de produse Calivita. Comanda Calivita trebuie insotita de Codul de membru Calivita primit prin e-mail la inregistrare, nume si prenume, adresa exacta, numarul de telefon, modalitatea de livrare: posta sau curierat rapid.

Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati, daca aveti orice nelamurire!

You may also like...

2 Responses

  1. filimon floarea says:

    vreau sa reactivez codul meu ca a expirat

    • CaliVita says:

      Cand a expirat codul dumneavoastra? Daca a expirat de mai mult de 6 luni este necesar sa va reinscrieti prin completarea forumularului de aici, si apoi sa faceti o noua comanda cu ajutorului noului cod de membru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.