Gummy Kids la oferta

Avem o veste buna pentru tine, noile multivitamine pentru copii de la Calivita, Gummy Kids, pot fi acum cumparate in reteaua noastra la un pret mai mic!

Asa cum ti-am promis la lansarea produsului am venit si cu o oferta care sa faca sa merite si mai mult.

Incepand de astazi daca vei avea 3 flacoane de Gummy Kids pe aceeasi comanda, vei primi o reducere de pret, astfel incat pentru pachetul Gummy Kids vei plati doar 149lei (cu conditia sa completezi acest acest formular Calivita ).

In plus odata cu pachetul mai primesti cadou 3 abtibilduri si o planseta de carton cu imaginea unui parc preistoric, pe care copiii vor putea lipicare poate lipi abtibildurile. Totul fiind ambalat intr-o cutie de poveste.

gummy kids7 motive pentru a spune DA pachetului Gummy Kids?

  1. Deoarece, spre deosebire de alte „tabletele cu multivitamine pentru copii obisnuite”, acestea sunt mai atractive pentru copii, colorate, usor de mestecat si cu forme interesante de dinozauri!
  2. Deoarece, spre deosebire de „tabletele obisnuite”, acestea sunt gustoase, asa ca acum poti asocia sanatatea de ceva sanatos.
  3. Deoarece contin cea mai activa forma de vitamina D, asa ca nu mai este nevoie de o alta suplimentare cu Vitamina D.
  4. Deoarece gustul si culoarea Gummy Kids sunt obtinute din ingrediente naturale, asa iti feresti copilul de coloranti si arome artificiale.
  5. Deoarece la fiecare produs copilul se va bucura de un cadou, 3 abtibilduri si o plansa de carton. Asa ca acum copilul tau va primi pe langa vitamine pentru sanatatea si un prilej de joaca.
  6. Fiindca, daca cumperi acest pachet, dupa ce vei completa acest formular, vei plati un pret redus, asa ca va vor ramane bani pentru mai multa distractie

Iti garantam ca atunci cand le vor vedea copii se vor indragosti de Gummy Kids!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.