Ginkgo Biloba in suplimentele Calivita

Ginkgo XCGinkgo biloba este si una din cele mai longevive specii de arbori ce se gasesc pe pamant, in lume exista exemplare de Ginkgo Biloba ce  au ajuns ;a venerabila varsta de 3500 de ani. Calugarii budhisti, carora li se datoreaza supravietuirea arborelui Ginkgo Biloba in ultimele secole, considera ca acesta este o reintrupare a unor Entitati Divine in lumea oamenilor.

De la inceput trebuie spus ca eficienta terapeutica a acestei plante medicinale este strans legata de prezenta in cantitati suficiente a unor principii active. Din acest motiv, s-au creat asa-numitele extracte standardizate din Ginkgo Biloba, unde substantele active sunt precis dozate si cu ajutorul carora s-au obtinut toate rezultatele terapeutice.

Compania Calivita a introdus in unele din suplimentele pe care le comercializeaza si Ginkgo Biloba

Ginkgo XC se recomanda in caz de solicitari fizice si psihice, cum ar fi: munca fizica grea, sport, stres, scaderea memoriei, mentinerea functiilor cerebrale la varstnici. De asemenea, are efecte benefice la persoanele cu extremitati reci si in optimizarea starii de sanatate. O capsula de Ginkgo XC contine 90 mg  extract de Ginkgo biloba.

Protect  4Life, amelioreaza simptomele ce apar o data cu imbatranirea, creste capacitatea de munca, accelereaza cicatrizarea ranilor, este util in tratamentul tromboflebitelor, hemoroizilor si in mentinerea integritatii tegumentelor. S-au raportat recent rezultate interesante in terapia unor tipuri de impotenta. O capsula de Protect 4Life contine 50 mg de extract din frunze de Ginkgo biloba.

Mega Protect 4Life, mentine elasticitatea vaselor, intareste membrana celulelor sanguine si evita instalarea arterosclerozei, se pot intarzia efectele nedorite ale imbatranirii. Toate acestea vor ajuta la prevenirea bolilor canceroase, precum si la imbunatatirea calitatii vietii. O capsula de Mega Protect 4Life contine 10 mg de extract din  Ginkgo biloba.

Senior Formula, este o combinatie de vitamine, minerale  si alti nutrienti. Senior Formula furnizeaza organismului varstnicilor substantele esentiale pentru o viata lunga si sanatoasa. O capsula de Senior Formula contine 10 mg de extract din frunze de Ginkgo biloba.

Kids Greens este un supliment conceput special pentru copii ce contine vitamine, minerale, antioxidanti, fibre vegetale, probiotice si alte componente esentiale pentru o dezvoltare fizica si psihica armonioasa a copiilor. O capsula de Kids Greens  contine  un complex de plante medicinale printre care si Ginkgo Biloba.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.