Gheara matei

Gheara matei este o planta a carei scoarta, radacina si frunze sunt frecvent utilizate, in traditia populara a Americii de sud, pentru tratarea afectiunilor aparatului digestiv, inflamatiilor, infectiilor. Cercetarile stiintifice au demonstrat ca extractul din aceasta planta are un efect antioxidant si antiinflamator.
Printre substantele  active din ghera matei se numara diferiti alcaloizi, care sporesc semnificativ activitatea celulelor limfatice.
– Sarcina celulelor limfatice este aceea de a recunoaste intrusii din organism si de a se ingriji de anihilarea lor. La fel se intampla cu substantele daunatoare, straine organismului, sau cu celulele bolnave sau degenerate.
– Imbunatateste functia leucocitelor, si anume intervine in indepartarea celulelor straine, a agentilor patogeni si nocivi.

Gheara matei are efect :

  • antiinflamator
  • antiviral
  • antioxidant
  • diuretic
  • antipiretic

In Europa a devenit populara in special datorita actiunii sale antitumorale.

CaliVita a inclus Gheara Matei in compozitia a doua din produsele sale ImunAid si Virago.

Produsul naturist Virago de la CaliVita se recomanda persoanelor care doresc sa-si mentina starea de sanatate si vitalitate la standarde inalte si sa-si fortifice sistemul imunitar adaptandu-l provocarilor mediului inconjurator

ImmunAid ajuta si intareste sistemul imunitar, astfel inca imunitatea naturala sa poata face fata oricei provocari.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*