Garantia si returnarea produselor CaliVita

Toate produsele Retelei CaliVita® International au garantie 100%. Garantia se limiteaza, doar in acele jurisdictii in care aceasta limitare este permisa, la inlocuirea produselor deteriorate, defecte sau expirate cu produse noi de acelasi tip. Va rugam sa inapoiati cantitatea ramasa din produsele deteriorate sau defecte la cel mai apropiat magazin CaliVita® sau sa le trimiteti prin posta la sediul central CaliVita®, mentionand motivul returnarii, iar acestea vor fi inlocuite cu produse noi, de acelasi tip.

Termenul de valabilitate

Termenul de valabilitate este trecut pe fiecare produs Calivita (in general pe spatele flaconului), in sistem american, ex: “03/12” unde primele doua cifre reprezinta luna si urmatoarele 2 cifre reprezinta anul pana la care produsele Calivita pot sa fie consumate, inexemplul de mai sus produsele calivita pot fi consumate pana in luna martie 2012.

Conditii de returnare produse

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului“. Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta sau curier la adresa de la care ati primit coletul mentionata pe factura si colet, in atentia departamentului Expeditii Postale Calivita. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Calivita se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre dumneavoastra a contractului.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.