Cum ne mai mentinem sanatatea?

Scriitorul maghiar Jokai Mor afirma, intr-una din operele sale, ca omul nu cheltuie nici un banut ca sasi mentina sanatatea; in schimb, daca este bolnav, ar fi capabil sa dea tot aurul din lume pentru a se insanatosi.

Din pacate, aceasta zicala din secolul al XlX-lea este valabila si in zilele noastre. Cand ne simtim bine, nici nu ne trece prin minte sa consumam vitamine si doar mancam cate un fruct cand ne aducem aminte. Trebuie sa va aduc la cunostinta ca, din pacate, nu asa ne mentinem sanatatea. Alimentatia nesanatoasa (alimentele sarace in substante nutritive), stilul de viata accelerat si numerosi alti factori negativi (consumul de cafea si alcool, fumatul, conservantii din alimente, utilizarea anticonceptionalelor) – toate acestea provoaca  distrugeri  mari  in  organismul  nostru.
Datele statistice vorbesc de la sine: in tara noastra, speranta de viata este, in cazul barbatilor, cu 6-8 ani, iar in cel al femeilor, cu 4-6 ani mai redusa decat in Austria, de exemplu.

Ce putem face? In nici un caz sa nu asteptam ca factorii de risc amintiti mai sus sa ne slabeasca complet sistemul imunitar. Daca suntem constienti de faptul ca sanatatea reprezinta comoara noastra cea mai de pret, atunci acel „creitar” nu este o suma asa de mare pentru a-1 cheltui pe vitamine si substante minerale, ca sa ramanem sanatosi.

Vitaminele sunt substante necesare vietii, pe care organismul nostru nu le poate sintetiza deloc sau le sintetizeaza intr-o cantitate insuficienta. Vitaminele actioneaza sinergie in numeroase procese vitale. In urma unor studii stiintifice, s-a adeverit ca raportul vitaminelor care ajung in organism este deosebit de important – de aceea merita sa
apelam la produse complexe. Pentru functionarea sanatoasa a organismului, in afara de vitamine, este nevoie si de substante minerale si oligoelemente, pe care organismul nu este capabil sa le sintetizeze, dar care sunt indispensabile pentru pastrarea sanatatii.

Produsul Full Spectrum, oferit de CaliVita International, este solutia ideala, deoarece contine nu numai vitaminele necesare organismului, ci si substante minerale si oligoelemente.

Vitaminele, oligoelementele si substantele minerale care se gasesc intr-o proportie optima in produsul multivitaminic Full Spectrum se recomanda atat adultilor, cat si copiilor.
Dumneavoastra cat cheltuiti, respectiv cat ati cheltui pentru sanatate? Nu-i asa ca merita sa dati „un creitar” pentru sanatatea dumneavoastra ?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.