Cum devin membru CaliVita?

Prin dobandirea statutului de membru si distribuitor CaliVita te poti bucura de numeroasele avantaje oferite de CaliVita international, fara sa ai nici o obligatie.

Pentru a deveni membru si/sau distribuitor CaliVita ai la dispozitie 2 modalitati:

Solutia 1

1. Completezi online un formular de inscriere CaliVita ce poate fi gasit aici. In acest formular este necesar sa completezi toate campurile (campurile cu fundal rosu sunt obligatorii), apoi bifezi casuta din josul pagini cu textul “Am inteles si accept regulamentul” si apoi faci click pe butonul “Trimite“. In cel mult cateva minute, vei primi pe adresa de email specificata in formular un email de confirmare (daca nu gasesti verifica si in folderele SPAM sau Bulk). Deschideti emailul si dati click pe randul scris cu rosu pentru a confirma inregistrarea.

In email veti gasi si codul de membru de forma 0407716010, pentru a putea beneficia de produsele calivita cu preturi mai mici cu 30% fara de pretul de lista si 10% mai mici decat pretul de site si pentru a primi bonusuri este necesar sa specificati acest cod de membru la fiecare comanda.

Solutia 2

comanda Calivita2. Trimiti prin email sau fax toate datele tale personale:

 • Nume si prenume,
 • CNP
 • seria si numarul Cartii de Identitate,
 • adresa completa pentru corespondenta,
 • numar de telefon si adresa de email,
 • daca aveti cont bancar specificati banca si numarul de cont pentru incasarea bonusului.

Daca doriti sa va incasati comisionul oferiti de CaliVita specificati banca si numarul de cont. Aceste informatii le trimiteti pe email: comanda[at]cali.ro sau fax la 0336.814.345.

Dupa finalizarea inscrierii, pentru capata toate drepturile de membru este necesar sa faceti si o comanda du produse  Calivita in valoare de minim 90 lei. Comanda o puteti face direct aici pe site, la oricare din magazinele oficiale Calivita, sau la sediul central Calivita din Timisoara.

Daca doreti sa primiti si bonusul Calivita pentru produsele comandate precum si pentru recomandarile facute este necesar sa trimiteti la Sediul central Calivita si a unei copii dupa cartea de identitate.

1.  Trimiti prin email la adresa comanda@cali.ro, prin fax la 0336.814.345 sau posta o copie  dupa cartea de identitatea sau pasaport la adresa Santamia SRL, mun. Galati, str. Saturn, nr 2, bl B1, ap 42, cod postal 800334.

2 Trimiti prin email datele tale personale pentru corespondenta:

3. Faci o comanda de produse Calivita in valoare de minim 100 de lei si specifici modalitatea de livrare prin posta sau curier rapid.

La prima comanda nu vei plati taxele postale

Obs. Compania Calivita International este una dintre putinele retele multi-level care nu solicita taxa de inscriere.

Dupa inscriere odata cu obtinerea calitatii de membru Calivita International primesti gratuit pachetul de start care cuprinde:

 • Cardul CaliVita ce contine numarul de membru
 • Catalog de produse Calivita
 • Ghidul produselor Calivita
 • DVD motivaţional
 • Regulamentul de funcţionare si planul de marketing
 • Formular de comanda postala
 • Lista de preturi
 • Revista CaliNews
 • alte materiale promotionale
 • Pentru a cunboaste si celelalte avantaje va rugam sa cititi si articolul Avantajele membrilor CaliVita

Daca doriti sa va inscrieti sau sa comandati direct la unul din depozitele Calivita puteti folosi urmatoarele date

distribuitor Lungeanu Magdalena.

Cod Membru: 040 2452506

distribuitor Sima Mirela Monalisa

Cod Membru: 0402452645

Daca esti o persoana juridica si doresti sa vinzi produse CaliVita  citeste si articolul Cum devine membru Calivita o persoana juridica

You may also like...

4 Responses

 1. nina petrescu says:

  buna ziua , ma numesc nina petrescu din bucuresti si as dori sa devin membru calivita , mentionez ca folosesc produsele calivita si sant foarte multumita de ele.multumesc.

 1. 16 Iulie 2010

  […] esti persoana fizica iti recomandam sa citesti articolul Cum devin membru CaliVita This entry was posted on vineri, iulie 16th, 2010 at 13:29 and is filed under Afacerea CaliVita, […]

 2. 29 Septembrie 2010

  […] Afla cum poti sa devii membru CaliVita […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.