Culevit – recomandari si indicatii

Cercetarile care au dus la conceperea produsului Culevit de la CaliVita se bazeaza pe o noua conceptie referitoare la apararea antitumorala a organismului. Se stie ca organismul uman se confrunta zilnic cu riscul car-cinogenezei (producerea de tumori). In organism functioneaza doua sisteme de aparare: unul este asa-numitul sistem imunitar „activ“, care, de fapt, stopeaza proliferarea celulelor cancerigene, celalalt este un sistem imunitar antitumoral „pasiv“, a carui functionare este asigurata de substantele nutritive absorbite.

Dr. Kulcsar Gyula, biochimist din Pecs, a studiat elementele componente ale sistemului imunitar pasiv si a demonstrat eficienta substantelor’ care, sporindu-si reciproc efectul, distrug celulele cancerigene.

Din cele 89 de substante ale metabolismului, dr. Kulcsar a descoperit ca 16 sunt substante active. Printre acestea se numara aminoacizi (metionina, fenilalanina, triptofan, arginina, histidina, tirozina), vitamine (acid ascorbic, riboflavina, piridoxina, biotina), monoza-haride (manoza, dezoxiriboza) si metaboliti intermediari intracelulari (acid pectic, acid hipuric si acid orotic), precum si nucleobaze (adenina).

Consumul tabletelor de Culevit este indicat si in scop preventiv. In acest caz, principalul sau efect consta in suplimentarea substantelor antitumorale ale sistemului imunitar de aparare ‘antitumorala. Astfel, prin  consumul  sistematic  al produsului naturist Culevit,  putem  impiedica scaderea concentratiei substantelor antitumorale, care fac parte din sistemul nostru de aparare, sub o limita necorespunzatoare. Este indicat a se consuma Culevit intre mese, interval cand cantitatea substantelor active antitumorale scade cel mai mult in sistemul circulator.

Persoanele sanatoase, care nu au avut niciodata boli tumorale, ar trebui sa consume de 2 ori cate  2 tablete de Culevit zilnic (dimineata, dupa trezire, si seara, inainte de culcare), fara intreruperi.

Persoanele sanatoase, dar al caror organism este expus unor factori nocivi (fumeaza, traiesc intr-un mediu poluat cu substante chimice), au un stil de viata necorespunzator (au o alimentatie deficitara sau dezordonata, tin cura de slabire, sunt stresate) sau sunt expuse riscului imbolnavirii din alte motive (varsta inaintata, existenta in familie a cazurilor de boli tumorale, sunt in convalescenta), trebuie sa consume de 4  ori cate 2 tablete de Culevit zilnic (dimineata, dupa trezire, inainte de masa, dupa-amiaza si seara, inainte de culcare).

Medicii din cadrul companiei CaliVita au constatat ca produsul Culevit este eficient si in anumite infectii, in cazurile de gripa si herpes. Acesta are rezultate deosebite si in combaterea leucemiei.  Culevit stopeaza, de asemenea, evolutia unor tumori la care nu exista posibilitatea interventiei chirurgicale (tumori cerebrale, ale colonului’, ale ficatului). Deoarece Culevit contine substante nutritive, se recomanda consumul sau pentru completarea chimioterapiei si a radioterapiei, deoarece ajuta bolnavul sa-si revina mai usor dupa efectele secundare ale acestora.

Este eficient si in cazul tumorilor benigne (miom), dar doza recomandata este mai mare, pe o perioada mai indelungata de timp. Deoarece poluarea mediului inconjurator si alimentatia necorespunzatoare dauneaza sistemului imunitar pasiv, consumul produsului Culevit se recomanda tuturor, cel putin trei luni pe an.

Produsul naturist Culevit poate fi achizitionat din Magazinele CaliVita.

articol preluat din revista CaliNews scris de dr. Tarnocki Amalia, medic primar specialitatea medicina muncii

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.