Cod de membru Calivita

Codul de membru Calivita este un numar unic de forma 0402452645 cu ajutorul caruia fiecare distribuitor sau consumator Calivta este identificat in reteaua internationala Calivita. Codul de membru poate fi gasit pe cardul de membru pe care l-ati primit in momentul cand ai devenit membru calivita sau in partea superioara a facturii.

Fiecare consumator sau distribuitor Calivita are nevoie de un Cod de membru Calivita valabil pentru a putea cumpara produse Calivita din magazinele si depozitele  Calivita.

In lipsa unui cod de membru valabil nu se pot face cumparaturi din magazinele si depozitele oficiale  Calivita.

Daca doresti sa inscrii pe cineva in reteaua calivita in Declaratia de Afiliere la rubrica Datele sponsorului trebuie sa introduci Numele si Prenumele tau iar in casuta codul sponsorului sa introduci codul tau de membru.

Cu ajutorul codului de membru fiecare distribuitor poate sa incasezi bonusul cuvenit datorita comenzilor de produse Calivita si a persoanelor ce au devenit membri calivita la recomandare ta.

Bonusul Calivita si structura retelei calivita construita de tine poate fi vizualizat pe pagina Online Bonus Point introducand codul de membru si parola primita prin posta.

In cazul in care codul tau de membru a expirat sau nu ai un cod de membru si doresti sa cumperi produse direct din depozitele calivita poti folosi codul de membru al doamnei Sima Monalisa – cod membru: 0402452645.

Daca doresti sa devii membru calivita si nu ai un sponsor, poti trece in Declaratia de Afiliere numele Sima Monalisa si cod membru: 0402452645.

You may also like...

6 Responses

 1. Ion Constanta says:

  doresc sa devin consumator si distribuitor de produse Calivita .W

 2. CaliVita says:

  Buna ziua domnule Ion, aveti in link-ul de mai jos descrise modalitatile prin care puteti sa deveniti membru CaliVita http://www.blogcalivita.cali.ro/cum-devin-membru-calivita/

 3. Sibiescu Doina says:

  Buna ziua !
  In anul 2005 am devenit membru Calivita . Nu am platit cotizatia decat doi ani de zile. Mai pot fi considerata membru?

  • Calivita says:

   In acest caz numai sunteti membru Calivita,
   Pentru a putea redobandi statutul de membru Calivita este necesar sa ne trimiteti o copie dupa Cartea de Identitate si sa faceti o comanda de minim 90 lei de produse calivita

 4. raluca says:

  Cat este in prezent cotizatia la Calivita si in ce consta ea? De ce nu se vorbeste clar pe niciun site partener sau oficial despre ea? Si nici despre conditiile de a fi memebru… care e minimul de rulaj lunar, dupa ce perioada de inactivitate esti scos din sistem, etc…

  • CaliVita says:

   Buna Raluca

   NU se plateste nici o cotizatie. Pentru a deveni membru trebuie sa faci o comanda de minim 66 PC (aproximativ 80-90 lei) si sa completezi un formular fizic sau online aici.
   Pentru a iti mentine calitatea de membru mai este necesar sa mai faci o comanda in intervalul septemebrie – februarie (6 luni) tot in valoare de aceeasi suma, ceea ce nu mi se pare greu deloc.
   Daca nu faci nici o comanda in interval de 6 luni se presupune ca nu te mai intereseaza sa fii membru calivita.
   Poti alege sa nu faci nici o comanda si sa platesti o taxa modica pentru inscriere sau reinnoire, dar nu o foloseste nimeni deoarece este mai rentabil sa te inscrii prin cumpararea de produse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.