Ce este un membru in asteptare?

Pana acum persoanele ce nu si-au prelungit calitatea de membru (prin cumpararea pe o singura factura de minim 66 PC ) isi pierdeau calitatea de membru Calivita, dar se puteau reinscrie oricand la vechiul sponsor, iar daca trecea mai mult de 6 luni de la pierderea calitatii de membru puteau alege orice sponsor.

Incepand cu luna martie 2013, regulamentul Calivita a suferit unele modificari, si anume persoanele care nu au indeplinit conditiile pentru prelungirea calitatii de membru Calivita pe 2013 capatul statutul de membri in asteptare.

In aceasta calitate, beneficiaza de posibilitatea cumpararii de produse CaliVita la pret de retea (pret cu discount). Dar PB si PC aferente cumpararilor efectuate sunt alocate sponsorului direct, membru al Retelei CaliVita.

Membrii in asteptare nu vor beneficia de niciun alt avantaj cum ar fi, posibilitatea de a-si construi propria retea, PB, PC, promotii, discounturi, bonusuri.

Un membru in asteptare isi poate recapata calitatea de mentru Calivita, prin efectuarea de cumparaturi de produse Calivita in valoare de minimum 66 PC, pe o singura factura sau in mod cumulativ pe mai multe facturi.

Prin reactivare, acestia vor redeveni membri ai Retelei CaliVita, cu drepturi depline, pe anul in curs.

Toate cumparaturile efectuate in cursul lunii martie de catre membrii in asteptare vor fi luate in calculul PB si PC ale sponsorilor directi si ale intregii Retele CaliVita.

Mai multe detalii referitoare la noile conditii de prelungire a calitatii de membru si de reactivare a acestei calitati vor fi comunicate in perioada urmatoare.

Tine aproape!!!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.