Beauty Formula – formula frumusetii

Beauty FormulaNumai este mult si vine primavara, zilele sunt mai lungi si razele de soare ne ating pielea din ce in ce mai des. Chiar daca majoritatea dintre noi ne bucuram de sosirea caldurii si a primaverii, sunt destui cei care se uita cu teama in oglinda. Fete palide, par lipsit de stralucire, unghii friabile? E momentul sa ne innoim, atat in interior, cat si in exterior, pentru ca atunci cand natura inverzeste si inmugureste, si noi sa putem straluci de sanatate si frumusete!

Chiar daca in gama CaliVita produsele pentru ingrijirea parului si pielii exista de multa vreme, lansam acum un produs complex, in care am inclus substante active special concepute pentru mentinerea sanatatii parului, pielii si unghiilor.

Beauty Formula este un supliment alimentar nou si deosebit, care contine un amestec de vitamine, minerale, aminoacizi, colagen si extracte de plante. Haideti sa vedem cum pot ajuta aceste substante active la mentinerea frumusetii!

Una din principalele componente ale produsului Beauty Formula este siliciul, care se gaseste partial sub forma de siliciu propriu-zis si partial ca unul din ingredientele active din planta medicinala cozii calului, planta utilizata sub forma de extract.

Siliciul se gaseste in organismul uman in special in tesuturile conjunctive, si astfel sprijina mentinerea elasticitatii fibrelor de colagen ale pielii si este necesar pentru mentinerea structurii parului si unghiilor, reprezentand, de asemenea, un constituent important al incheieturilor si tendoanelor.

Deoarece siliciul are un rol in mentinerea elasticitatii si aspectului sanatos al pielii si, in acelasi timp, creste rezistenta parului si a unghiilor, este utilzat destul de frecvent in multe produse moderne de infrumusetare.

Aminoacizii cu sulf, cum ar fi L-cisteina si L-metionina, ce se regasesc in compozitia Beauty Formula, sunt la baza contruirii proteinelor (keratina) si formeaza circa 95% din par, prin urmare, pot aduce o contributie importanta in realizarea unei structurii sanatoase a parului. Se pot folosi cu rezultate excelente in cazul parului lipsit de stralucire si friabil si pot imbunatati elasticitatea pielii, precum si structura unghiilor.

Al treilea grup inportant de substante active prezente in Beauty Formula este reprezentat de vitamine.

Vitaminele A, B2, B3 si vitamina C, pe langa multe alte efecte benefice, un si ele o responsabilitate in mentinerea structurii parului, pielii si a unghiilor. Vitamina B6 ajuta la metabolismul proteinelor, in timp ce vitamina B12, printre altele, joaca un rol important in procesele producatoare de energie.

Alaturi de vitamine, suplimentul Beauty Formula contine si o colectie de extracte de plante, precum coada calului si urzica, alaturi de numeroase minerale.

Iodul este un alt microelement care ajuta nu doar glanda tiroida, ci si parul, pielea si unghiile.

Zincul, pe langa faptul ca ajuta sistemul imunitar, ajuta si la mentinerea structurii pielii, in timp ce cuprul asigura pigmentarea normala a pielii si parului.

Componentele Beauty Formula pot reda elasticitatea, frumusetea si prospetimea pielii, pot oferi stralucire si rezistenta parului si pot face unghiile mai puternice si mai rezistente.

Cand au fost alese substantele active din Beauty Formula, sa incercat sa se utilizeze doar legaturi organice (chelati), a caror absorbtie si utilizare de catre organism sunt mult mai usoare decat ale celor anorganice.

Un flacon de Beauty Formula Calivita contine 90 de tablete

Substante active din o tableta de Beauty Formula:

 • Colagen hidrolizat . 100,00 mg
 • L-metionina 100,00 mg
 • Extract de Coada calului 90,00 mg
 • L-cisteina 77,00 mg
 • Extract de urzica 40,00 mg
 • Siliciu 40,00 mg
 • Colina 30,00 mg
 • Vitamina C 30,00 mg
 • Niacina 30,00 mg
 • Vitamina 86 10,00 mg
 • Zinc 10,00 mg
 • Vitamina B2 5,00 mg
 • Cupru 2,00 mg
 • Vitamina A 750,00 mcg
 • Iod 50,00 mcg
 • Vitamina B12 10,00 mcg

Mod de administrare: o tableta de Beauty Formula pe zi.

Suplimentul Beauty Formula poate fi achizitionat prin intermediul distribuitorilor Calivita sau in magazin Calivita.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.