Afacerea CaliVita. De ce?

Cu ceva timp in urma mi-am pus si eu intrebarea “De ce afacerea CaliVita si nu alta?, mai sunt multe alte afaceri in care poti investi timp si energie.” dar totusi dupa mai multe experiente si o analiza serioasa am ajuns la concluzia ca cea mai potrivita pentru mine este afacerea CaliVita. Si se pare ca nu am gresit, in doar 10 luni de la demararea acestei afaceri am reusit sa castig mult mai bine decat in celelalte afaceri pe care le-a am avut pana acum.

 8 Motivele pentru care am ales CaliVita

 – Pentru ca produsele CaliVita sunt naturale si sunt produse respectandu-se standarde inalte de calitate.

 – Pentru ca afacerea CaliVita imi permite sa imi construiesc propria afacere fara sa existe riscul sa pierd bani.

 – Pentru ca pornirea afacerii CaliVita nu necesita sa investesc o suma mare de bani, cu mai putin de 100 lei pot demara afacerea.

–  Pentru ca afacerea CaliVita nu imi limiteaza posibilitatile de castig, asa cum se intampla daca eram angajatul unei companii.

–  Pentru ca in afacerea CaliVita castigurile depind doar de felul cum muncesc. Daca muncesc inteligent si cu perseverenta voi avea multe satisfactii.

–  Pentru ca afacerea CaliVita imi da posibilitatea sa am mai mult timp liber. Timp pe care sa il petrec cu familia mea si sa fac ceea ce imi place

–  Pentru ca in afacerea CaliVita nu am sefi carora sa le dau socoteala pentru toate actiunile mele.  

 – Pentru ca CaliVita este o companie multinationala, originara din Statele Unite, o companie cu multa experienta, o companie de succes  aflata in plina expansiune la nivel mondial.

– Pentru ca vanzarea de produse naturale inregistreaza cresteri in fiecare an, si asta va duce la o crestere naturala a afacerii CaliVita in fiecare an

You may also like...

2 Responses

  1. manole ancuta says:

    cine imi garanteaza castigul luna de luna daca doar as promova produse nu numai sa le vand?

  2. Calivita says:

    Castigurile sunt proportionale cu rezultatul promovarii dumneavoastra, de eficienta muncii.
    Unii distribuitori de produse calivita sunt mai norocosi si reusesc sa inscrie o persoana care stie sa promoveze foarte bine afacerea si castiga bine si fara sa faca ea personal foarte mult. Dar daca ea nu munceste deloc si nu are decat o persoana inscrisa direct veniturile sunt mici, dar daca are 2 persoane inscrise care muncesc bine poate castiga si fara sa faca mai nimic.
    Eu multumesc lui Dumnezeu castig suficient acum cu ajutorul afacerei Calivita chiar daca este criza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.